RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

23 травня

Всі новини

Травень 2021 стане "переломним" для шести знаків Зодіаку - попереду успіх і гроші

Астрологи, які раніше розповіли, хто з представників гороскопу в травні зустріне свою любов, назвали шість знаків зодіакального кола, яким травня принесе успіх в роботі і гроші.

Про це пише видання Рassion.ru

Овен

Овни в травні можуть зіткнутися з труднощами там, де потрібно думати про довгострокову вигоду і прораховувати всі на кілька місяців вперед, а також там, де важливий людський фактор. Можливі й перешкоди у вигляді бюрократичної тяганини. Однак при цьому Овни відкриють для себе нове джерело доходів або укладуть дуже вигідний діловий союз, що допоможе досягнути фінансових і кар'єрних цілей.

Телець

Тельці отримають в травні різноманітні нові можливості майже у всіх сферах своєї життєдіяльності і зможуть використати практично всі шанси. До того ж вам в якійсь справі належить придумати щось абсолютно новаторське або скористатися чиїмись підказками. Крім того, Тельців чекають важливі побутові починання, покупки і накопичення, зміцнення відносин з кимось із колег, а в особистих стосунках ви можете взяти під опіку новачка, який згодом стане вам непоганим помічником.

Близнюки

Близнюки в травні отримають шанс зміцнити своє службове і фінансове становище, якщо захочуть ним скористатися. Не виключено, що представники знаку вирішать, що з вигідними для гаманця і кар'єри обставинами прийде і додаткова відповідальність, яка їм зовсім не потрібна.

Також у Близнюків у травні може з'явитися покровитель, який з особистої симпатії до них вирішить їхні проблеми і допоможе врегулювати якісь матеріальні питання.

Рак

Раки в травні досягнуть колосальних успіхів у всьому тому, в чому особисто зацікавлені: їх чекає дохід або величезна користь від давнього трудомісткого проекту, а тому вони стануть для когось прикладом для наслідування. Також Раки зуміють домовитися з тим, хто раніше не хотів їх слухати, і почнуть якийсь важливий проект. На початку місяця очікується відчутний прибуток і можуть з'явитися нові компаньйони. В середині травня Раки наважаться зробити дорогу покупку, що має відношення до засобів зв'язку і полегшить їхню працю.

Діва

Дів в травні чекає наполеглива і дуже результативна праця і на роботі, і вдома. Все, що ви зробите в перших двох декадах місяця, буде досить довго і вкрай позитивно впливати на ваше існування, плани і самопочуття. Зміцняться в даний період і відносини з діловими партнерами, колегами, ріднею. Після ж 19-го числа не виключені часті порожні суперечки, сварки і непорозуміння через невірно зрозумілу вами або кимось іншим інформацію.

Риби

Риби в травні багато чого досягнуть на роботі і в побуті, причому будь-яка діяльність буде не напруженою, а приноситиме задоволення, допоможе розкрити потенціал і максимально продуктивно реалізувати його. Віддача виявиться відповідною - фінансова, подієва, у вигляді почуття глибокого морального задоволення і чогось цілком матеріального, що залишиться у вашому житті на довгі роки.

Будь-які вкладення, зроблені на початку місяця, окупляться сторицею і принесуть вам масу всього хорошого. В середині травня не виключені невеликі внутрішні метання між боргом і легковажними бажаннями.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, яких в червні чекає удача на фінансовому терені.