RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Буде багато "спокус": сім знаків Зодіаку випробує доля - нагорода виявиться щедрою

Астрологи не тільки розповіли, кому з представників гороскопу в травні буде у всьому везти, але і назвали сім знаків Зодіаку, яким день 26 квітня приготував як випробування, так і приємні сюрпризи.

Про це пише "Слова і фрази".

Овен

День буде сповнений провокацій і спокус, але тим представникам знака, які зможуть сконцентруватися і не потурати своїм слабкостям, вдасться подолати всі труднощі. Астрологи радять уникати з'ясування відносин і спілкування з незнайомими людьми.

Тілець

Прекрасний день в сфері особистих стосунків, пари відчують черговий виток оновлення почуттів. Вірогідні спільні поїздки, подорожі. Закохані представники знаку можуть будувати райдужні плани на майбутнє, які виявляться цілком здійсненні.

Рак

Астрологи радять присвятити день особистим справам і зміцненню здоров'я. Можливо ускладнення відносин з сусідами. Самотні Раки зможуть зустріти цікавих людей, знайомства можуть перерости в щось більше.

Лев

День може принести серйозні зміни в особистих стосунках, як позитивні, так і негативні. Є ризик, що представники знаку стануть жертвою пліток. Зірки радять вжити заходів, щоб уникнути цих неприємностей.

Скорпіон

День варто провести відмовившись від суєти і марнославства. Буде потрібно чинити опір поганим впливам. Астрологи радять звертати увагу на знаки. Хороший момент для зміцнення сімейних стосунків і благоустрою дома.

Козеріг

День сприятливий для реалізації творчих задумів, для справ, пов'язаних із землею, будівництвом, благоустроєм. Гроші, які Козероги вкладуть 26 квітня, принесуть прибуток. У другій половині дня можливі погані новини або погіршення самопочуття.

Риби

Астрологи рекомендують бути обережними в спілкуванні і проявити ощадливість. Успіху досягнуть ті представники знаку, які збережуть самовладання і рішучість. Можливі конфлікти, подолати які допоможе красномовство і сила переконання Риб.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, на яких чекають великі зміни в травні.