RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Три знаки Зодіаку стануть головними везунчиками травня 2021 - попереду приємні зміни

Астрологи назвали найвірніші знаки Зодіакусеред жінок і чоловіків, а також три знаки Зодіаку, які стануть головними щасливчиками в травні 2021 році.

Про це пише сайт Namedb.

Скорпіон

У травні 2021 року Скорпіони можуть порадіти приємним і позитивним моментам. Можливо, Скорпіони переїдуть, їх підвищать на посаді або ж вони зможуть знайти собі нове місце роботи. Такі кардинальні зміни в житті зроблять Скорпіонів успішними і щасливими. Цей час ідеально підійде для того, щоб розробити новий проект на роботі або налагодити стосунки зі своєю другою половинкою.

Риби

Представники цього знака зодіаку зможуть реалізувати всі свої плани і цілі. Завдяки підтримці другої половинки Риби зможуть розраховувати на втілення своєї найголовнішої мрії в життя. Найголовніше - це продовжувати боротися за мрію, вірити в неї і думати, що все буде добре.

Телець

Для Тельців цей місяць буде дуже напружений. Часу на відпочинок і на шашлики з друзями у таких людей практично не буде. Однак це не зможе затьмарити настрій Тельців. Коли вони досягнуть стабільності в основних сферах життєдіяльності, то зможуть відчути себе дійсно щасливими людьми.

Як писав "Апостроф" раніше, в травні настане час, коли відразу три знаки Зодіаку вступлять в "білу смугу" життя.