RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Названо найвірніші знаки Зодіаку серед жінок і чоловіків - ніколи не підуть на зраду

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які є справжніми "святенниками", а також найвірніші знаки Зодіаку серед жінок і чоловіків. За їх словами, такі люди не здатні піти на зраду.

Про це повідомляє Astrolog.today.

Вірні знаки зодіаку серед жінок

Козеріг

Представниці цього знаку зодіаку вважають себе відданою подругою. Козероги можуть визначити супутника життя, вони ідеалісти. Такі люди ніколи не виберуть людину, з якою не хотіли б провести все життя, вони дійсно віддані.

Діва

Діви дуже розбірливі, на жаль, багато в чому вони залежать від думки людей. Такі жінки дуже сексуальні, відрізняються розсудливістю і вірністю. Зрада для такого знака зодіаку - це те, що завжди під забороною. Діви дорожать статусом хорошого подружжя і ніколи не підуть на такий крок.

Телець

Дівчата і жінки, які народилися під цим знаком зодіаку, від природи спокусливі. Однак коли вони отримують штамп в паспорті, світ навколо Тельців змінюється. Заміжня жінка-Телець стає спокійною, всю енергію вона спрямовує на те, щоб облаштуватися в будинку.

Лев

Львів називають вірними подружжям, для них репутація важливіша за все. Такі люди не здатні на зраду, вони завжди зосереджені тільки на своїй коханій людині. Це ідеальний знак зодіаку для створення сім'ї, просто тому, що Леви ідеальні. Вони дуже люблять свого партнера і не втомлюються ним захоплюватися.

Рак

Представниць слабкої статі, які народилися під цим знаком зодіаку, потрібно берегти. Вони дуже причепливі, віддані і наполегливі. Відомо, що у Рака є любовна мрія, вона буде її зберігати до кінця своїх днів. Для того, щоб не поранити свою кохану людину, Раки ніколи не підуть на зраду.

Вірні знаки серед чоловіків

Діви

Як і у випадку з жінками, Діви-чоловіки - дуже віддані люди. Вони ніколи не підуть на зраду і завжди довіряють своєму партнерові. Діви - це люди, які просто шалено раді знаходитися поруч зі своєю другою половинкою, їм добре тільки від того, що кохана людина на них дивиться.

Терези

Представники цього знака зодіаку відрізняються спокоєм, їм подобається стабільність. У коханій людині вони більше цінують хазяйновитість, такі люди вкрай рідко можуть обманювати, хоча вміють фліртувати. Терези - це люди, які відрізняються своєю відданістю у всьому.

Риби

Чоловіків-Риб часто називають романтиками і мрійниками, вони завжди відчувають свого партнера. Відданість, співпереживання і доброта - це кращі якості представників цього знака зодіаку. Сім'ю такі люди найчастіше заводять ближче до тридцяти років, так як ідеальну людину їм знайти складно.

Козеріг

Це дуже емоційні люди, в інших вони цінують відданість, а й самі можуть це запропонувати. Краще не злити зайвий раз Козерога або не ображати його. Такі люди - на вагу золота. Козероги відрізняються не тільки відданістю, але ще і дбайливістю і добротою.

Тельці

Людей, які народилися під цим знаком зодіаку, часто називають благородними. Також вони є відданими і добрими, Тельці завжди будуть раді приділити своїй другій половинці увагу і знайдуть на неї час.

Нагадаємо, що в травні настане час, коли відразу три знаки Зодіаку вступлять в "білу смугу" життя.