RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Всесвіт дасть "знак" чотирьом представникам Зодіаку - на них чекають радикальні зміни і фінансовий успіх

Астрологи, які розповіли, які випробування і сюрпризи 26 квітня чекають на представників гороскопу, назвали чотири знаки Зодіаку, яким наступний тиждень принесе зміни і поліпшення фінансової ситуації.

Про це пишуть "Подробиці".

Діва

Зірки будуть посилати Дівам знаки, які допоможуть їм знайти правильний шлях і бути на крок попереду конкурентів. Найголовніше наступного тижня - не змінювати пріоритети. Максимального успіху доб'ються представники тих професій, які передбачають постійні поїздки і відрядження.

Терези

Терези відкриють в собі приховані таланти, що буде дуже корисним в роботі і в пошуках додаткового джерела доходу. Тиждень не сприяє любовним пригодам, також краще утриматися від ризику. Нові знайомства можуть принести Терезам багато розчарувань і проблем, краще поки побути на самоті.

Стрілець

В цілому тиждень буде досить непередбачуваним і навіть небезпечним, але буде і деяка "компенсація". У Стрільців загостриться і без того потужна інтуїція. У важких ситуаціях вона допоможе швидко знайти вихід. Астрологи радять не відхилятися від стандартного розпорядку дня і не починати нових завдань і справ.

Козеріг

Це буде вдалий тиждень для представників знака, а 26 квітня і 1 травня будуть відзначені особливим везінням. Варто проявити логіку і здоровий прагматизм і відмовитися від хитрості і обману. Астрологи радять прощати образи, і дати можливість зажити старим ранам.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали ідеальні країни і міста для всіх знаків Зодіаку, де вони швидше за все доб'ються успіху і будуть почуватися комфортно.