RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Названо три найбільш віруючих знаки Зодіаку - схильні до містичного погляду на світ

Астрологи стверджують, що найбільш схильні до релігії представники знаків Зодіаку, яким протегують планети Юпітер і Нептун.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті zznaki.

Стрілець

Юпітер направляє представників цього знаку на шлях духовних шукань, віра в Бога закладена в глибині їх сутності. Вони не завжди готові слідувати релігійним ритуалам і обрядам, проте з цікавістю вивчають релігії світу з культурно-історичної точки зору. Під цим знаком народилися багато священнослужителів, цю діяльність Стрільці вважають благородною і необхідною для гармонійного розвитку людства. Якщо представники цього знаку не належать до жодної з релігій, вони можуть знайти свою правду в релігійно-філософських течіях.

Риби

Нептун схиляє представників цього знаку до містичного погляду на світ, вони вважають, що в світі існує не тільки те, що ми можна побачити і пояснити з наукової точки зору, вони вірять в духів, звертаються до ворожок, вивчають одкровення великих містиків. За духом їм близькі такі важливі принципи християнства, як смиренність, безкорислива любов і допомога ближньому, готовність до самопожертви. Риби частіше за інших знаків Зодіаку приходять до усвідомлення, що Бога треба шукати в своїй власній душі і жити за законами божим.

Рак

Юпітер робить представників цього знаку вразливими, емоційними і сприйнятливими, вони потребують захисту від грубого втручання навколишнього світу і в цьому їм допомагає релігійність. Віра в Бога захищає їх від руйнівних емоцій: заздрості, злоби, туги. Найчастіше Раки стають послідовниками тієї ж релігії, яка була прийнята у них в роду, багато хто з них вірять у прикмети і всілякі забобони, схильні до містичного сприйняття світу. Крім релігії їх приваблює астрологія і психологія.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три найагресивніших знаки Зодіаку.