RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Названо три найагресивніші знаки Зодіаку - розпалюють сварки і "вибухають" на рівному місці

Раніше астрологи розповіли, хто з представників гороскопу здатний на зраду, тепер же вони назвали три найагресивніші знаки Зодіаку.

Про це розповіла головний редактор і астролог сайту Astrofame Сьюзан Тейлор.

Овен

Вважається найзлішим знаком Зодіаку, його правляча планета - Марс. Овен активна і творча людина, але він не виносить очікування і вимушеної бездіяльності. Крім того представники знака геть позбавлені терпіння і спалахують з незначних приводів. Астролог радить їм займатися бігом або важкою атлетикою, це допоможе взяти під контроль власну агресію.

Скорпіон

Представники знака перебувають під заступництвом двох планет - Плутона і Марса. Їх вплив робить Скорпіонів імпульсивними і різкими, а часом навіть і підлими. Вони не бояться небезпек і, знищуючи своїх ворогів, поводяться необачно і нетактовно. Нейтралізувати ці негативні якості і направити енергію в потрібне русло Скорпіонам можуть допомогти заняття бойовими мистецтвами.

Водолій

Водолій сповнений ідей і планів і точка зору оточуючих їм, за великим рахунком, байдужа. Вони можуть бути різкими і грубими, висміюючи чужу думку. Представники знаку завжди роблять так, як самі вважають за потрібне і часто діють раптово. Щоб позбутися від агресивності і перестати провокувати конфлікти, цьому знаку Зодіаку варто більше подорожувати і зайнятися медитаціями.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли про шість найбільш важких за характером жінок за знаком Зодіаку.