RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

21 червня

Всі новини

На шість знаків Зодіаку влітку 2021 обрушиться грошовий дощ - мрії здійсняться вмить

Деяким знакам астрологи обіцяють грошову удачу попри коронакризу. Розповімо, хто зможе розбагатіти цього літа.

Про це повідомляє "Яндекс.Дзен".

Близнюки: новий проект – шлях до багатства

Зірковий час настане для Близнюків, які ризикнуть почати новий проект на початку літа. Цьому знаку допоможе розбагатіти реалізація давньої мрії - головне не боятися рухатися вперед! Така стратегія приведе Близнюків до справжнього багатства. З'явиться можливість зробити великі покупки, наприклад, нерухомість.

Терези: любов та гроші

Фортуна буде супроводжувати й народжених під знаком Терезів. Астрологи пророкують Терезам до кінця літа не тільки фінансовий фарт, але і удачу в любові - загалом, виконання майже всіх бажань. Рекомендується обов'язково виділити час для відпочинку, щоб відновити сили.

Лев: удача з умовою

Левам зірки обіцяють кар'єрне зростання і фінансовий успіх. Леви зможуть роздати борги та обзавестися нерухомістю. Щоб не налякати удачу, Левам доведеться матеріально допомагати своїм близьким. В такому випадку удача не покине представників цього знака до кінця року.

Скорпіон: чарівний серпень

Бажане підвищення по службі та зростання рівня життя очікує Скорпіонів, в яких не прокинеться марнотрат. Астрологи рекомендують наповнити "кубушку на чорний день". У серпні Скорпіонам потрібно встигнути відправитися в романтичну подорож і почати новий бізнес або розпочати роботу на новій посаді, що і стане джерелом процвітання.

Стрілець: дивіться в обидва

Починати новий проект астрологи радять і Стрільцям. Будьте уважні - важливо не змарнувати шанс. Зірки не дадуть Стрільцям влізти в борги або втратити роботу, але, щоб насолоджуватися високим доходом, доведеться активно попрацювати.

Тілець: вікно можливостей

Влітку обіцяють виповнитися найпотаємніші бажання Тільців. Цей знак також має прислуховуватись до своєї інтуїції та не прогавити вікно можливостей. Доведеться проявити ініціативу та активно попрацювати, але нагорода того варта - астрологи обіцяють кар'єрне зростання і підвищення матеріального добробуту. Також Тільцям слід замислитися про інвестиції.

Раніше "Апостроф" писав про шість найпривабливіших знаків Зодіаку.