RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Названо шість найпривабливіших знаків Зодіаку - "притягують" людей і підкорюють поглядом

Астрологи, які раніше назвали п'ять найсильніших жінок за знаком Зодіаку, розповіли, кого з представниць зодіакального кола вважають найкрасивішими жінками.

Про це пише портал "Яндекс. Дзен".

Риби

Серед найвідоміших красунь, завойовниць чоловічих сердець і королев краси і подіумів, велика кількість Риб. Ніжність, душевність і чутливість робить жінок цього знаку особливо жіночними і привабливими. Часто вони мають пухкі чуттєві губи, світлі очі і волосся, що з урахуванням сучасних стандартів краси є важливими рисами красивих жінок.

Діва

Хоча Дів вважають досить холодними і стриманими, жінок цього знаку Зодіаку можна назвати дуже привабливими, а то і красивими. Серед визнаних світових красунь і переможниць конкурсів краси також чимало Дів. Ці жінки відрізняються старанністю, акуратністю, зазвичай вони досить серйозно ставляться до свого здоров'я і зовнішнього вигляду. Діви завжди страются бути бездоганними, ідеальними і жіночними, щоб підтримувати свою привабливість, якою їх сповна наділила природа.

Скорпіон

Жінки-Скорпіони можуть домогтися успіху і визнання в усьому, якщо захочуть, завдяки своїй силі і цілеспрямованості, а також красі і привабливості, перед якими важко встояти. Скорпіонші дійсно знають, як користуватися своєю красою в якості зброї. Краса цих жінок - яскрава і небезпечна, а погляд проникливий і магнетичний, тому далеко не всі чоловіки можуть встояти перед нею.

Терези

Терези - напевно, найбільш витончений і жіночний знак Зодіаку, який дарує його представницям красу і грацію. Терезами управляє планета краси Венера, а стихія Повітря наділяє цих жінок легкістю, рухливістю і умінням бути приємними в спілкуванні. Жінки-Терези прекрасно знають собі ціну і вміють добре себе подати в суспільстві, вони тактовні і розумні, можуть підтримати будь-яку розмову і багато сміються. Представниці знаку обожнюють прикраси і косметику, вміло ними користуються, стежать за модою і завжди мають хороший смак. Серед них також дуже багато визнаних красунь.

Близнюки

Жінки-Близнюки часто стають переможницями конкурсів краси, їх можна зустріти серед актрис і моделей. Близнюки - знак легкий, рухливий, який не звик занадто довго занурюватися в себе. Ці жінки товариські, вміють знаходити спільну мову з людьми, що робить їх дуже привабливими для протилежної статі. Вони розумні і вміють легко і невимушено підтримувати бесіду. Хоча Близнюки інколи можуть не настільки бездоганно ставитися до свого зовнішнього вигляду, зовнішні дані багатьох з них перекривають будь-які недоліки.

Козеріг

Козеріг, мабуть, найсерйозніший знак Зодіаку. У жіночому гороскопі мати Місяць у вигнанні і не найсильніше положення Венери - не найкращий подарунок. Однак, напевно, самій природі завгодно, щоб жінки-Козероги народжувалися красунями, щоб опрацювати слабкість Місяця і придбати найкращі жіночі якості. Серед переможниць конкурсів краси останніх років досить багато Козерогів.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які не залишаться одні навіть в похилому віці.