RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Мессінг вважав обраними п'ять знаків Зодіаку - 2021 рік стане в їхньому житті вирішальним

2021 рік, що минає під покровительством Білого Металевого Бика, буде вдалим для 5 знаків зодіакального кола. Їх вважав обраними відомий провидець минулого століття Вольф Мессінг.

Про це пише news.sb.by и vogue.ua.

Рак

Ці люди мають незвичайні здібності. Вони можуть щиро любити і вміють бути коханими. Вищі сили дали можливість Ракам побудувати щасливе сімейне життя. Трудності і проблеми нелегкого попереднього року позаду, а в найближчій перспективі зірки обіцяють блискучі можливості в усіх сферах життя. Більшість представників знака охоче приділить час саморозвитку і це принесе плоди.

Діва

Діви розумні, працьовиті й безмежно впевнені в собі. Зірки нагородили їх інтелектом і можливістю швидко приймати рішення. 2021-й обіцяє спокій і передбачуваність. Представники знака в цьому році відчують себе невразливими, і так воно і буде насправді.

Терези

Терези мають величезну енергію сумнівів. Вона здатна вберегти Терезів від різних життєвих невдач і неприємностей. Вони з легкістю знаходять вихід із важких ситуацій, мають здатність швидко приймати оптимальні рішення. 2021 рік буде дуже сприятливим для Терезів. Для деяких головною темою стане переїзд, еміграція, а більшості випаде шанс відправитися в закордонну подорож.

Водолій

Водолії, як ніхто інший, вміють помічати дрібні, але значні деталі, знаходити прекрасне в найпростіших речах. Завдяки такому дару Водолії з легкістю приймають важливі рішення в своєму житті. Фортуна в новому році однозначно на стороні Водоліїв, це вдалий період для всіх представників знака, коли буде покладено початок цікавим і значущим проектам.

Стрілець

Вони завжди готові простягнути руку допомоги, розібратися в різних життєвих ситуація. Стрільці ненавидять брехню і зраду. Вони дуже відкриті і щирі люди, які здатні бачити фальш і обман. Протягом року всі Стрільці по черзі - від народжених в кінці листопада до тих, хто з'явився на світ у грудні, - будуть відчувати вплив вдалих періодів. Причому активна життєва позиція і тут збільшить успіх в рази.

Як писав "Апостроф" раніше, три знаки Зодіаку навесні поринуть у вир почуттів - зустрінуть кохання усього життя.