RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Цих людей не турбують чужі почуття - названо чотири знака Зодіаку, які часто зраджують

Астрологи, які раніше розповіли про найупертіших представників гороскопу, назвали чотири знака Зодіаку, які не дуже піклуються про почуття близьких і здатні на зраду.

Про це розповіла астролог Самарпіта Яшасвіні, пише Аmurmedia.

Овен

Представники знака - надійні друзі, вони завжди готові простягнути руку у важку хвилину. Однак все може зміниться, якщо під загрозою опиняються інтереси самих Овнів, які для них найдорожчі. Більш того, ці люди не стануть довго сумніватися, якщо вирішать встромити комусь ніж в спину.

Близнюки

Це дуже лукаві люди, вони схильні провокувати навколишніх, таким чином визначаючи їх слабкі місця. Після цього вони безсоромно використовують слабкості інших у власних інтересах. Близнюки можуть з легкістю зрадити, якщо їм це вигідно.

Лев

Представники знака наділені амбітністю і цілеспрямованістю. Разом з тим, вони досить агресивні. Леви прагнуть отримати тільки краще і не зупиняться перед найбільш підлими вчинками для досягнення своїх цілей. Переслідуючи свої інтереси, вони здатні на зраду.

Стрілець

Стрільці обожнюють веселощі і пригоди, це головний пріоритет їх життя. Якщо якась людина, або компанія їм набридли, вони з легкістю переключаються на пошуки нових. Представники цього знака прагнуть насолоджуватися життям і їм не так важливо з ким саме і чи не завдасть це комусь біль.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали шість найбільш злопам'ятних представників зодіакального кола.