RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Названо чотири найупертіші знаки Зодіаку - звернуть гори, але доб'ються свого

Астрологи, які раніше розповіли про найагресивніших представників гороскопу, назвали найупертіші знаки зодіакального кола.

Про це пише ex-press.

Рак

Раки є сильними і наполегливими людьми. Представники цього знака впевнені в своїх здібностях. Вони дуже амбітні і вимогливі по відношенню до своїх друзів і партнерів. Рак є сильним завдяки впевненості в собі і перфекціонізму.

Овен

Овни нічого не бояться. Вони завжди готові до нових випробувань. Дивляться на все з позиції лідера, що надає їм ще більше впевненості в собі. Овен сильний завдяки своїй здатності вести за собою, невичерпній енергії та безстрашності.

Лев

Народжені під цим знаком - природжені лідери. Вони не бояться труднощів, прекрасно вміють планувати - це і допомагає їм досягати будь-яких цілей. Лев є одним з найсильніших знаків Зодіаку завдяки своїй харизмі та цілеспрямованості.

Скорпіони

Вони відрізняються запалом натури. Пристрасть настільки поглинає їх, що цих людей не зупинити до тих пір, поки вони не досягнуть бажаної мети. Завдяки своїй відданості, стійкості, вмінню концентруватися і досягати своїх цілей, він опинився в цьому рейтингу найбільш упертих знаків.

Раніше "Апостроф" писав про шість найпривабливіших знаків Зодіаку.