RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Названо трьох головних "непитущих" за знаком Зодіаку - п'ють в міру і не втрачають контроль

Астрологи назвали трійку знаків Зодіаку, представники яких не втрачають контроль, вживаючи алкогольні напої.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті junona.

Телець

У представників цього знаку помірна тяга до алкоголю, вони можуть дозволити собі випивати в колі друзів за приємною бесідою або в домашній обстановці за переглядом телевізора. Навіть в хмільному стані вони зберігають адекватність і добродушність. Якщо же п'яних Тельців вивести з себе, вони не здатні контролювати потоки люті і агресії. Скотитися в непробудне пияцтво їм не дозволяють далекосяжні плани, які вони будують, і вміння прислухатися до голосу розуму.

Діва

Представники цього знаку в більшості малопитущі, при цьому, як справжні перфекціоністи вони надають перевагу дорогим спиртним напоям у невеликих кількостях. У стані сп'яніння контролюють свої дії і тримаються в стороні від сильно захмелілих людей, займаючи в компаніях позицію спостерігача.

Козеріг

Представників цього знаку називають найбільш непитущими, чому сприяє їх консерватизм і приземленість. Для підтримки розмови їм досить випити кілька келихів або чарок. . Вони вкрай рідко стають алкоголіками, тому що дорожать своїм бездоганним авторитетом. Фізичні і моральні сили не дозволяють їм опускатися до систематичного пияцтва.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яким завжди щастить у житті.