RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Діти і батьки: астрологи розповіли, хто кому підходить за знаком Зодіаку

Астрологи склали гороскоп сумісності, який допоможе з'ясувати причину сварок з дитиною і вирішати її.

Про це пише сайт Daillyhoro.

Овен

Батько-Овен - чуйний, дитина ніколи не побачить темну сторону свого тата. Найкраще батько-Овен знаходить спільну мову з: Тельці, Діви, Козероги. Часті непорозуміння можуть виникати з Раками, Скорпіонами і Рибами.

А мама-Овен не така чуйна, вона прагне займати в сім'ї роль батька і здебільшого займається вихованням дитини. Мама-Овен хоче щоб її дитина стала самостійною особистістю. Вона сумісна з дітьми повітряних знаків (Близнюки, Терези, Водолій). Набагато складніше знайти взаєморозуміння з Овнами, Левами, Стрільцями.

Телець

Папа-Телець обожнює своїх дітей та балує їх. Часто такі діти виростають надто примхливі і вимогливі. У Тельців добре складаються відносини з: Рибами, Раками, Дівами. Несумісність: Скорпіони, Стрільці, Водолії.

Мами-Тельці теж часто балують своїх дітей, завжди йдуть на поступки, але якщо чадо не слухається - може стати більш серйозною. Мами-Тельці ідеально сумісні з: Овнами, Водоліями, Дівами. А ось з Рибами, Раками і Стрільцями може легко виникнути непорозуміння.

Близнюки

Папи-Близнюки можуть стати для своїх дітей кращими друзями. Вони можуть годинами грати з ними, постійно придумуючи нові види розваг. Але ось виховувати дитину їм вдається насилу. Близнюки можуть особливо легко знайти контакт з Овнами, Левами і Стрільцями. Виняток - Раки і Козероги.

Мама-близнюк також стає для дитини близьким другом, здатна розуміти його дитячі проблеми і переживання. Вона завжди вислухає чадо і в будь-якій ситуації прийме його сторону. Якщо у мами-Близнюка кілька дітей, вона ніколи не буде обділяти увагою когось із них. Саме тому жінки-Близнюки теж сумісні з усіма знаками Зодіаку, за винятком Риб і Козерога.

Рак

Папи намагаються якомога більше часу проводити зі своєю дитиною і стежити за кожним його кроком. Але коли чадо ставиться підлітком, то починаються сварки через надмірний контроль. Сильний емоційний зв'язок з водяними знаками (Рак, Риби, Скорпіон). Їм складно знайти спільну мову з: Овнами, Левами, Стрільцями.

Звання дбайливої мами можна сміливо присудити Раку. Але вона завжди прагне контролювати дитину, навіть порушуючи особистій простір дитини. Сумісні з: Раками, Рибами, Терезами. А ось земні знаки (Телець, Діва, Козеріг) не можуть змиритися з гіперопікою мами.

Лев

Незважаючи на те що тата-Леви сильно люблять своїх дітей, вони рідко показують свої почуття дітям. На відміну від гіперопіки Раків, дитина батька-Лева часто може страждати від недоліку уваги. Набагато рідше розбіжності виникають з: Близнюки, Терези, Водолій. Водні Знаки (Рак, Риби, Скорпіони) більше страждають через відсутність уваги тата.

Мама-Лев намагається виховувати свою дитину впевненою і самодостатньою особистістю. Вона багато часу приділяє своєму чаду, але при цьому не одержима своєю дитиною. Також знаходить час і на себе. У мам-Львів ідеальне взаєморозуміння з: Тельцями, Дівами, Козерогами. Складніше знайти контакт з: Раками, Рибами, Терезами.

Діва

Тата-Діви рідко мають батьківські почуття, у них немає особливого бажання займатися вихованням дитини. Однак дітям подобається проводити час з представниками цього знака, адже він може принести смаколики або дорогі подарки. Папі-Діві складно встановити контакт з Рибами, Скорпіонами, Водоліями, а вогненних дітей (Овен, Лев, Стрілець) батько розуміє з півслова.

Іноді мами-Діви ставлять своїх дітей в незручне становище, бути надмірно турботливими.

Терези

Папа-Терези знаходить спільну мову з більш дорослою дитиною. Тоді діти починають сприймати тата як свого найкращого друга і довіряють йому свої секрети навіть частіше, ніж мамі. Вдало складаються стосунки з повітряними знаками Зодіаку: Близнюки, Терези, Водолій. Можуть виникнути проблеми у вихованні Овна, Льва і Скорпіона.

Мами-Терези дуже люблять дітей і з особливою відповідальністю ставляться до їхнього виховання. Однак, вони знають, що будь-який тиск на дитину може позначитися негативно на її емоційному стані. Жінки-Терези сумісні з усіма знаками, крім Левів, Водоліїв і Близнюків.

Скорпіон

Папи-Скорпіони бувають суворими і надто вимогливими вчителями для свої дітей. Зазвичай дитина боїться завинити, а якщо таке трапляється, то вона намагається приховати свою провину, тому що тато не буде жаліти її. Коли діти дорослішають, тоді вони розуміють, що батько хотів виховати сильну особистість. У Скорпіонів постійно виникають проблеми з Раками, Овнами, Скорпіонами і Левами. Складаються хороші стосунки з Дівами, Козерогами, Стрільцями.

Мами-Скорпіони зганяють поганий настрій на дітях, тому діти їх можуть боятися. Однак, мама-Скорпіон любить побалувати своїх дітей, особливо синів. У жінок-Скорпіонів можуть виникнути труднощі з Раками, Рибами, Терезами. Є сумісність з Козерогами, Тельцями, Близнюками.

Стрілець

Папи-Стрільці - дуже хороші педагоги. Чим старшою стає дитина, тим більше уваги тато-Стрілець починає приділяти її вихованню. Представники цього Знака Зодіаку намагаються багато часу проводити зі своїми дітьми, через що вони довіряють йому всі свої секрети. У пап-Стрільців і Раков, Тельців і Дів завжди панує гармонія у відносинах. Складно з Овнами, Скорпіонами і Водоліями.

Мама-Стрілець не бере активної участі у вихованні дитини. Зате оточує його великою турботою. Жінки-Стрільці ладять з Раками, Тельцями і Дівами. Але можуть виникати конфлікти з Близнюками, Скорпіонами і Водоліями.

Козеріг

Для чоловіка-Козерога в пріоритеті робота, через що він не може приділяти належної уваги дітям. Ідеальні відносини складаються з Тельцями, Левами, Водоліями. Папа-Козеріг насилу встановлює контакт із Близнюками, Раками, Рибами.

Мама-Козеріг так само, як і чоловіки цього сузір'я, присвячує багато часу роботі і прагне до кар'єрного росту. Але при цьому встигає займатися і вихованням дітей. Велику частину часу жінка присвячує освіті своєї дитини. Мами-Козероги сумісні з активними Овнами, Близнюками і Левами. Але їм складно налагодити відносини з чутливими Раками, Рибами і Терезами.

Водолій

Тата-Водолії перекладають відповідальність за виховання дитини на жінку, але вони люблять проводити час з дітьми, а останні в усьому довіряють їм і діляться своїми переживаннями. Водолії добре ладнають з Рибами, Раками і Овнами. Погана сумісність з Левами, Скорпіонами і Дівами.

Маму-Водолія складно назвати турботливою мамою, так як у представниць цього сузір'я батьківські почуття з'являються вже в зрілому віці. Тому найчастіше любов жінок-Водоліїв дістається онукам. Жінки-Водолії сумісні з Тельцями, Раками, Рибами. Часто сваряться з Близнюками, Скорпіонами, Водоліями.

Риби

Папи-Риби можуть стати зі своєю дитиною єдиним цілим. Представники цього Знака дуже емоційні, тому вони не можуть покарати свою дитину за непослух або проступок, що часто доводиться робити саме мамам. Причому тато-Риби добре встановлює контакт з усіма знаками Зодіаку, крім Овнів, Близнюків і Скорпіонів.

Мама-Риби здатна активно займається вихованням свого чада, багато працювати, що б у дитини було все необхідне, і навіть більше, а також намагатися бути подругою для дитини. Представниці цього знака сумісні з Тельцями, Рибами і Козерогами. Часто виникають конфліктні ситуації з Левами, Дівами, Стрільцям.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що названо чотири знака Зодіаку, які часто зраджують.