RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На Великдень чотири знака Зодіаку стануть улюбленцями небес - на них чекають гроші, позитив і нові знайомства

Астрологи розповіли про найщасливіших представників гороскопу і назвали чотири знака Зодіаку, яких на Великдень, 2 травня, чекає неймовірне везіння.

Про це пише Аstrozodiac.

Стрілець

Друга половина дня принесе представникам знака цікаві події. Можливі несподівані запрошення, які Стрільці з задоволенням приймуть і не пошкодують про це. У першій половині дня можливі неприємності, причиною яких можуть стати власні помилки або легковажне ставлення до справ. Астрологи радять проявити максимум делікатності.

Риби

День складеться чудово і дасть масу приводів для оптимізму. Відкриються нові можливості і Риби зможуть по-новому оцінити події останнього часу і зрозуміти, чому все склалося так, а не інакше. Представники знаку зрозуміють, як виправити помилки, допущені раніше, і що робити, щоб не зробити їх в майбутньому. Можливі романтичні зустрічі.

Рак

2 травня принесе представникам знака хороші зміни. Особливо вдалим день буде для тих, хто не боїться експериментувати, пробувати нові методи, порушувати традиції. День підходить для того, щоб відновити старі зв'язки, постаратися налагодити стосунки, які останнім часом складалися напружено. З'явиться можливість помиритися з важливою людиною.

Терези

Все, за що візьмуться Терези в цей день, буде виходити ідеально. Важливо не розслаблятися, досягнувши перших успіхів, а продовжувати рухатися вперед. Якщо буде потрібна допомога, її варто шукати у близьких. Вірогідні вдалі збіги, завдяки яким у вас з'явиться шанс значно збільшити свої доходи.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найупертіші знаки Зодіаку.