RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Названі п'ять знаків Зодіаку, схильних до шизофренії - легко виходять з себе і стають агресивними

У кожної людини свій характер і темперамент, на які, поміж інших факторів, впливає Зодіак. Є більш спокійні та врівноважені знаки, а є запальні та гнівливі. Також розташування зірок при народженні може визначити здоров'я людини. Астрологи розповіли про знаки Зодіаку, які більше за інших схильні до шизофренії.

Про це пише rsute.

Овен. Рідко контролюють спалахи гніву. Схильні до дратівливості та негативу. Запальні та непередбачувані, потребують визнання їх лідерства. Також у цього знака бувають депресії.

Тілець. Надають великого значення щоденним ритуалам. Можуть розхвилюватися, зустрівши чорну кішку. Коли щось йде не так, як зазвичай, схильні до нервозності, запальності та дратівливості.

Близнюки. Не люблять самотності та часто вступають в залежні відносини. Через невпевненість в собі відчувають підвищену потребу в любові та визнанні. При їх нестачі - можуть впадати в депресивні стани.

Рак. Болісно недовірливі, часто страждають параноєю. Для набуття душевної рівноваги представникам цього знаку варто відкритися людям і навчитися доброті.

Лев. Класичні нарциси, завжди прагнуть бути в центрі уваги, розштовхуючи ліктями оточуючих. Потребують захоплення, важко переносять байдужість і невдачі. Бувають неадекватні та агресивні. По-справжньому схильні до шизофренії.

Діва. Дивно безпосередні, одночасно тримають ситуацію під контролем. Уміють відчувати слабкість оточуючих, вміло використовуючи цю якість.

Терези. Добрі, чуйні та впевнені в собі, але часом бувають гнівливий і грубі. Можуть впадати в депресію. Весь негатив випарується, якщо їх "погладити по шерстці".

Скорпіон. Загадкові, непередбачувані та дуже привабливі. Справжні інтроверти, мають багатий внутрішній світ, з якого вважають за краще не виходити. Агресію виявляють рідко і тільки у відповідь.

Стрілець. Вічні важкі підлітки, які завжди порушують правила. Ранимі та знервовані. Мають невелику схильність до шизофренії.

Козеріг. Непередбачувані та ранимі, тривожні та неврівноважені. Загалом, справжні шизофреніки.

Водолій. Розумні та ерудовані, люблять мистецтво у всіх його проявах. В цілому врівноважені, але можуть бути агресивні у відповідь.

Риби. Мають складний характер, тривожні, невпевнені в собі та часто не пристосовані до життя. Шизофренія проявляється на ранніх стадіях, може бути затяжною.

Раніше ми назвали чотири найбільш мрійливих знака Зодіаку.