RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Названо шість найбільш пунктуальних знаків Зодіаку - не спізнюються і не люблять чекати

Астрологи розповіли про найрозумніших представників гороскопу і назвали шість найбільш пунктуальних знаків Зодіаку.

Про це пише "Типовий астролог".

Діва

Представники знаку дуже дисципліновані і не люблять поспіху. Щоб не запізнитися, вони приходять на зустрічі навіть трохи раніше і ретельно готуються до будь-якого заходу.

Рак

Раки самі дуже пунктуальні і терпіти не можуть чужих запізнень. Вони сприймають їх як особисту образу і неповагу до чужого часу.

Стрілець

Ані собі, ані іншим, Стрільці запізнень не дозволяють. Вони цінують не тільки свій, а й чужий час і якщо не можуть прийти вчасно - обов'язково попередять.

Овен

Овни дуже енергійні і завжди все встигають. Тому практично не спізнюються і вимагають того ж і від інших, дуже цінуючи свій час.

Лев

Леви не люблять чекати і тому і самі намагаються бути пунктуальними. Вони можуть затриматися лише на пару хвилин або прийти останніми, щоб усі звернули на них увагу.

Козеріг

Ці люди вважають за краще приходити навіть раніше призначеного часу, так як запізнення для них - справжній стрес. Козероги дуже дисципліновані і дорожать своєю репутацією.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири найупертіших знаки Зодіаку, які звернуть гори, але доб'ються свого.