RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Названо найбільш холоднокровний знак Зодіаку - ніколи не втрачає голову і до всього готовий

Астрологи назвали знак Зодіаку, представники якого є лідером по силі самовладання і холоднокровності. Ними виявилися завжди вірні своїм принципам і практичні люди, народжені з 24 серпня по 23 вересня - під знаком Діви.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Яндекс. Дзен".

Діва

Представники цього знаку не втрачають голову за жодних обставин. Вони не стануть заламувати руки і кидатися з одного кутка в куток, тому що завжди знають, чому щось сталося і що робити далі, щоб надалі такого не повторювалося. У складних ситуаціях Діва докладе необхідних зусиль, щоб все з'ясувати до найдрібніших подробиць.

Діва не любить нічого ускладнювати, у всьому шукає логіку і просто слід її законам. Представникам цього знаку не властиво робити що-небудь під впливом пориву або на емоціях. Вони володіють надзвичайною холоднокровністю, відповідаючи при цьому своїми внутрішніми переконаннями.

Заховані глибоко емоції іноді можуть проявитися у Діви, при чому в найбільш невідповідний момент, але такі випадки дуже рідкісні.

Як повідомляв "Апостроф", в 2021 році, який пройде під знаком Білого Металевого Бика, астрологи передбачають період фатальних подій для Стрільця, який, на думку Вольфа Мессінг, є найбільш підступним знаком Зодіаку.