RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Названо чотири найекстремальніших знаки Зодіаку - гострі відчуття потрібні їм, як повітря

Астрологи назвали знаки Зодіаку, під якими народжуються люди, які люблять виводити емоції і відчуття на позамежний рівень і лоскотати собі нерви.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті popcornnews.

Овен

Представники цього знаку повинні відчувати адреналін, щоб жити повним життям. Дух суперництва і бажання перемогти позбавляє їх почуття страху і самозбереження, а впертість не дозволяє відпускати ситуацію. Життя без екстриму для них нудне й одноманітне. До того ж таким чином вони демонструють оточуючим, хто насправді найкрутіший, найсміливіший, найшвидший і найкмітливіший.

Стрілець

Екстремальний потенціал представників цього знаку підігріває не тільки жага яскравих емоцій, але й бажання прославитися. Вони люблять популярність і тому нерідко вихваляються своїми подвигами. Представники цього знаку здатні наодинці відправитися на край Землі, спробувати перетнути Сахару або здійснити одиночне плавання. При цьому вони ретельно підготуються до цього заходу, ретельно зваживши всі за і проти, щоб їхні пориви не закінчилися погано.

Близнюки

Представників цього знаку притягує все нове і незвідане. Вони люблять екстремальні види спорту, але не для того, щоб позмагатися в сміливості, а щоб отримати нові враження. У разі небезпеки представники знаку Близнюків можуть швидко знайти рішення завдяки швидкому розуму. Вони чудово аналізують ситуацію і можуть прорахувати її на кілька ходів вперед.

Діва

Представники цього знаку - затяті фанатики, які люблять все доводити до крайності. Екстрим для них - це можливість утвердитися в очах оточуючих і довести, що вони все знають і вміють краще за всіх. Діви обожнюють похвалу і намагаються заслужити її навіть вельми небезпечними способами. Як прихильники здорового способу життя, вони завжди перебувають у чудовій формі, тому легко можуть ризикувати і брати участь в екстремальних експериментах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи визначили знаки Зодіаку, які схильні до гри і удавання.