RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Названо чотири найбільш лукаві знаки Зодіаку - ніколи не дізнатися, що у них на думці

Серед знаків зодіакального кола астрологи виділили чотири, які схильні до гри та прикидання. Це Риби, Терези, Близнюки та Скорпіони. Варто врахувати, що не всі представники цих знаків лицемірять і прикидаються. Швидше потрібно прийняти це як тенденцію.

Також знаки-перевертні можуть "вампірити" енергію, майстерно чи несвідомо маніпулюючи емоціями співрозмовника, пише "Дивовижна астрологія".

Близнюки. Чемпіонами лукавства є Близнюки. Те, як проявлять себе представники цього знака буде залежати від ситуації або настрою. Ця здатність допомагає знаходити спільну мову з абсолютно різними людьми. Водночас близьким така особливість Близнюків не завжди комфортна, тому що ніколи не знаєш, чого чекати.

Скорпіони. Срібло у змаганнях лицемірів астрологи віддали Скорпіонам. Представники цього знака досить загадкові та потайливі. Холодні зовні, всередині вони схожі на вируючий вулкан і абсолютно незрозумілі оточуючим. Саме про них сказано: "Все що не вбиває, робить нас сильнішими".

Ваги. Представники цього знака отримали бронзу за брехливість і хитрощі. Часто брешуть і прикидаються, бажаючи уникнути конфлікту. Ваги прагнуть до гармонії та комфорту, як всередині, так і зовні, але не хочуть робити для цього багато зусиль. Близькі цього знака, як і у випадку з Близнюками, відчувають себе невпевнено, бо ці знаки непостійні та схильні до зради.

Риби. На четвертому місці в рейтингу брехунів - емоційні, але потайливі Риби. Їх багатий внутрішній світ прихований від сторонніх очей, тому їм складно розраховувати на розуміння оточуючих. Потребують турботи та співчуття, заради отримання якого готові "придумувати" собі хвороби та неприємності.

Нагадаємо, раніше ми назвали п'ять знаків Зодіаку, схильних до шизофренії, які легко дратуються і стають агресивними.