RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку вважають себе "обраними" - вимагають покори і принижують близьких

Астрологи, які раніше назвали найдобродушніших представників гороскопу, визначили знаки Зодіаку, серед яких найбільше владних людей. Ці знаки вважають себе найголовнішими і вимагають від оточуючих покори і послуху, а в разі незгоди можуть навіть принизити

Про це пише видання "Узнай всё!".

Овен

Овни думають, що вони - центр Всесвіту. Народжені під заступництвом войовничого Марса, вони не можуть думати по-іншому і вимагають до себе уваги і поклоніння. Особливо несолодко доводиться близьким Овнів, які народжені під сузір'ями Рака і Козерога. Овен може бути жахливо жорстоким, але довго злитися на них неможливо - поруч з ним відчуваєш, що життя не проходить дарма.

Лев

Леви люблять першими в усьому, що зовсім недивно для царя звірів і підопічного Сонця. Але якщо товариські відносини з Левами ще можна витерпіти, то тим, хто з цими людьми у любовних стосунках, не позаздриш. Ви завжди будете на других (або третіх) ролях. Леви - страшні егоїсти і можуть принижувати оточуючих, навіть не помічаючи цього. Особливо важко буде Тельцям і Рибам: якщо ви кохаєте Лева, прийміть щирі слова співчуття.

Скорпіон

Поки Скорпіон не потребує ваших послуг, він і не подумає звернути на вас увагу. Але тільки цьому водному егоїстові щось знадобиться, готуйтеся забути в митт про свої плани - ви потрібні Скорпіону. У любові те ж саме - Скорпіон не поступиться навіть в дрібницях. Він спробує вас зламати, а якщо не вийде, знайде більш поступливу жертву. Найбільш невезучими знаками Зодіаку, яких зачарує Скорпіон, є Діва і Риби. Скорпіон зверне на них увагу, тільки якщо йому щось знадобиться.

Водолій

Водолії за своєю природою одинаки і їм ніхто не потрібен. Але якщо ви захотіли дружити з Водолієм, будьте готові прогинатися - ви ж не думали, що його величність Водолій піде на компроміс? Тим, хто зважився створити з представниками повітряної стихії любовний союз, слід придбати ковпак блазня і веселити Водолія, поки він не знайшов іншу іграшку. У стосунках з Водолієм Терезам і Козерогам доведеться терпіти і грати другу скрипку - вони найбільше страждають від егоїзму цих людей.

Нагадаємо, що астрологи назвали знак Зодіаку, представники якого є лідером по силі самовладання і холоднокровності.