RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У червні три знаки Зодіаку стануть улюбленцями фортуни - пощастить у коханні і з грошима

Астролог Василиса Володіна яка раніше назвала три знаки Зодіаку, яким найбільше щаститиме в травні, дала прогноз на червень і визначила знаки, для яких перший місяць літа стане періодом удачі і любові.

Про це пише видання KleO.ru.

Овен

Особиста реалізація для Овнів - головна запорука їхнього щастя і успіху: лише працюючи, Овни відчувають себе "у своїй тарілці". У червні вони зможуть досягти чудових результатів в професії.

Впродовж усього місяця Овни будуть проявляти вражаючу активність і рішучість, а всі їхні починання успішно втіляться в життя в короткі терміни. Багатьох Овнів також чекає зліт кар'єрними сходами.

Телець

В перший місяць літа Тельці зможуть підкорити будь-які намічені вершини - від професійної до романтичної. Все, що потрібно зробити представникам цього знау - крок у вірному напрямку.

Зірки попереджають, що у Тельців у червні вірогідні конфлікти з близькими. Варто проявити терпимість, і тоді все вирішиться само собою. На роботі у представників знаку можливі певні проблеми, однак правда залишиться на їхньому боці. В якості компенсації їм запропонують цікаву поїздку.

Лев

Зірки дають прекрасний прогноз на червень і для Левів. Вони зможуть відчути себе справжніми господарями становища. Здебільшого цьому сприятиме активна життєва позиція знака: Леви не можуть не діяти, особливо, якщо діяльність обіцяє їм гарний прибуток.

У перший місяць літа вони будуть користуватися популярністю у оточуючих і повністю виправдають їхні очікування.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали знаки Зодіаку, які від народження наділені феноменальною інтуїцією. Цей дар дає їм можливість передбачати події і "читати" людей.