RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Названо чотири знаки Зодіаку зі "суперздібностями" - бачать людей наскрізь

Астрологи, які раніше розповіли про найрозумніших представників гороскопу, назвали знаки Зодіаку, які від народження наділені феноменальною інтуїцією. Цей дар дає їм можливість передбачати події і "читати" людей.

Про це пише видання Попкорн News.

Риби

Представники знаку Риб глибоко і тонко відчувають інших людей. Вони буквально відчувають цей світ на рівні тонких матерій, а тому не дивно, що їхня інтуїція добре розвинена і допомагає їм у всьому. Риби настільки проникливі, що іноді може скластися враження, що вони здатні передбачати майбутнє. Представники сузір'я навряд чи можуть пояснити природу своїх суперздібностей, бо їм набагато важливіше те, як можна дати добру пораду собі і оточуючим.

Рак

Раки, перш за все, бачать людей, їх мотиви і наміри. І чим ближча людина, тим краще діє шосте відчуття у представників цього знаку. Вони легко розуміють, коли хтось має намір їх обдурити, а брехати Раку в обличчя і зовсім не варто. Він просто посміється над цією жалюгідною спробою обману. Також Раки завжди бачать людей з "подвійним дном". Будь-яка нещирість тут же буде помічена. Ще одна цікава властивість Раков - схильність до емпатії. Вони відчувають не тільки брехню, але і практично весь спектр емоцій, і здатні глибоко співпереживати людині.

Скорпіон

З представниками цього знаку не варто жартувати. По-перше, детектор брехні в порівнянні зі Скорпіоном - просто дитяча іграшка. Такої інтуїції і здатності розпізнавати брехню, як у Скорпіонів, немає практично більше ні у кого. Тому Скорпіони легко розпізнають брехню ще на стадії наміру. А по-друге, характер у Скорпіонів, м'яко кажучи, не ангельський. Скорпіони здатні на помсту своїм ворогам і тут вони розвернуть всю широчінь своєї фантазії. Тож краще навіть не намагайтеся їм збрехати.

Близнюки

Близнюки теж з легкістю "читають" оточуючих і прекрасно бачать, чим живе людина, її характер, звички, інтереси, слабкості і так далі. Завдяки цій здатності Близнюки з легкістю зачаровують представників протилежної статі. Так само успішно Близнюки користуються своїм шостим почуттям у професійній і діловій сфері. Вони розуміють, як краще поводитися з тією або іншою людиною, кому довіряти, а з ким варто бути обережними. І не важливо, начальник це, підлеглий або потенційний партнер по бізнесу.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири найупертіші знаки Зодіаку, які звернуть гори, але доб'ються свого.