RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Названо найбільш чесний знак Зодіаку - завжди говорить правду і легко наживає ворогів

Чесність - достатньо сильна риса характеру, і не всім вона підкорюється. Однак, є один найяскравіший представник чесної людини. На першому місці в рейтингу найбільш чесних знаків зодіаку виявився Стрілець.

Про це повідомила користувач Єва на "Яндекс Дзен".

Стрілець вважається активним у всіх сферах життя. Цей знак Зодіаку - борець за справедливість. Він ніколи не буде замовчувати свою думку, проявить ініціативу. При цьому вони схильні до нудьги або страхам. Таке з ними трапляється час від часу, але не затягують з образами. Представники цього знака воліють знайти винних і вирішити свої образи.

Прямолінійні Стрільці часто шкодують про сказане ними, навіть якщо тоді здавалося вірним рішенням сказати людині правду. Висловившись, вони прагнуть загладити створені гострі кути. Але не дивлячись на це, Стрілець при всій своїй різкості та прямолінійності, все ж пам'ятає, кому і що можна говорити, а на кого краще не нариватися і кого обходити.

Раніше "Апостроф" повідомляв, названо найпалкіші коханець і коханка за знаком Зодіаку, які творять в ліжку всілякі дива.