RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Пити чи не пити: названо ТОП-5 знаків Зодіаку, яким загрожує алкогольна залежність

Астрологи назвали п'ятірку знаків Зодіаку, представникам яких краще утримуватися від вживання алкогольних напоїв навіть в веселих святкових компаніях.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Рамблер".

Скорпіон

Представники цього знаку здаються сильними і стійкими, але насправді вони ранимі та вразливі. Щоб не демонструвати свої слабкості, вони можуть "заливати" проблеми на самоті, вважаючи, що алкоголь допоможе їм розслабитися. Однак, навіть ставши алкоголіками, представники цього знаку можуть повернутися до нормального життя, використовуючи свою здатність контролювати будь-яку ситуацію.

Риби

Представники цього знаку вживають алкоголь, щоб втекти від жорстокої реальності. Нерідко зі стану постійних мрій їм вдається вийти тільки за допомогою лікування в реабілітаційних центрах. Їм краще не залишатися на самоті і не замикатися, щоб не провокувати потяг до алкоголізму.

Близнюки

Тверезі представники цього знаку виглядають так само, як п'яні: щоб творити безумства, їм не потрібен алкоголь. Але якщо люди, що народилася під цим знаком зодіаку, захопляться алкоголем, то врятувати їх може тільки інше, не менш яскраве захоплення.

Овен

Представники цього знаку п'ють все підряд і без міри, при цьому не проти в п'яному вигляді влаштувати скандал. Умовити цих впертюхів лікуватися від залежності шансів майже немає, вони будуть відкидати поради і не зізнаються в хворобі. Від шкідливої звички їх може відвернути тільки якась хитромудра виверт.

Стрілець

Представники цього знаку вживають алкоголь, тому що їм подобаються галасливі компанії і свята, які вони можуть, правда, затьмарити своєю скандальною поведінкою. Великої прихильності до алкоголю вони не відчувають і запросто кинуть випивку, якщо їх поманити, наприклад, захоплюючою подорожжю.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які є найбільш добродушними - ці люди мають "золоте" серце.