RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Названо п'ять найбільш неромантичних знаків Зодіаку - не вміють показувати любов

Астрологи назвали п'ять найбільш неромантичних знаків Зодіаку, у яких не виходить висловити свою любов через призму романтики.

Про це повідомляє Femmie.

Водолій

Водолії не вважаються романтичними, у них не так явно проявляються емоції, але при цьому вони дуже креативні, фантазії їм хоч відбавляй. Тому традиційного ставання на коліна з пропозицією руки і серця від них не варто чекати, швидше за все, представники цього знака зроблять все нестандартно, здивують свою половинку.

Близнюки

Цей знак Зодіаку обходиться тільки словами кохання, але в діях це не так гарно проявляється. Справа в тому, що Близнюки не знають, як показати свою любов, роблячи не зовсім романтичні речі.

Овен

Імпульсивні Овни швидко остигають в романтиці. Вони також як Водолії люблять оригінально показувати свою любов, але часто вони роблять романтичні речі, які здаються нещирими. Представники цього знака Зодіаку не завжди вирішуються реалізувати свої ідеї, які могли б зробити приємно їх партнеру.

Діва

Діви не говорять слово на букву К, зате можуть часто замінювати це турботливим бурчанням по типу "куди в такий холод без шапки йдеш" тощо. У них незвичне розуміння романтики, Те, що вони вважають романтичним, інші люди ніколи б таким не визнали. У Дів є справи важливіші, ніж ця ваша романтика.

Козеріг

Зайва практичність Козерогів часто заважає їм робити романтичні речі. Вони щиро не розуміють, навіщо витрачати гроші на квіти, які постоять у вазі всього пару днів, а вони ще й такі дорогі. Марно тиснути на представників цього знака, у них просто відсутній дух романтики. Козероги вважають, що нудні речі, які вони роблять разом зі своєю половинкою - найромантичніші.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку найбільш везучий і щасливий.