RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Названо п'ять найбільш брехливих знаків Зодіаку серед чоловіків - одурять і не пошкодують

Астрологи, які раніше назвали найбільш невірний знак Зодіаку, розповіли, яким чоловікам за гороскопом не можна довіряти.

Незвичайний гороскоп публікує Дзен-канал "Гороскоп і зірки".

Телець

Ці чоловіки не брешуть, а щось замовчують або не все розповідають. Якщо вам тілець розповідає як багато він досяг у житті, то це може означати лише тільки його плани. Готові збрехати заради бізнесу і усі їхні слова слід "ділити на два".

Водолій

Бувають брехливими, коли закохуються і хочуть зачарувати дівчину. На публіці виставляють себе успішними. Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, здатні наобіцяти купу обіцянок і клятв, аби отримати бажане.

Близнюки

Ці чоловіки брешуть як дихають. І вони навіть забувають, кому частіше за інших брехали. З води сухими вони часто виходять за рахунок чарівності і позитиву.

Риби

Їм легко збрехати, а потім ще прикрасити і придумати цілу історію. Навіть якщо чоловіка застати з коханкою - він готовий буде присягнути, що взагалі перший раз бачить цю жінку і що він з нею проти своєї волі, але на роботі Риби рідко брешуть.

Стрілець

Природжені "дон Жуани", які вміють зачарувати жінку і розповісти їй саме ту казку, в яку вона повірить. У відносинах хваляться неіснуючими досягненнями і облудними успіхами.

Раніше ми розповідали, що астрологи назвали найбільш божевільний знак Зодіаку.