RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Названо найбільш нещирий знак Зодіаку - ховається за "маскою" і може страшно помститися

Астрологи, які раніше розповіли про найбільш імпульсивного представника гороскопу, назвали знак Зодіаку, який є найбільш нещирим. Скорпіони - справжні чемпіони з брехні через власні внутрішні комплексів. Вони можуть створити собі "маску", за якою будуть ховатися роками.

Про це пише видання TheBestVideo.

Представники знаку Скорпіона виглядають завжди красивими, успішними і щасливими. Але насправді сильні духом Скорпіони мають відчутну слабкість - десь в глибині душі вони страждають від комплексів і їм здається, що сторонні люди можуть дізнатися про нього "справжнього". Ця не дуже приємна перспектива страшить їх найбільше, а тому Скорпіони майстерно створюють свій блискучий образ - успішної, багатої людини,професіонала, ретельно приховуючи себе справжнього.

Своє альтер-его Скорпіони продумують так ретельно, що навіть шквал запитань або сильна образа не змусять їх бовкнути зайвого. Скорпіони дуже розумні, щоб попастися на брехні, навіть якщо вона завела їх в галузі, в яких вони не дуже розбираються.

Навіть закохавшись, Скорпіони ще довго носять цю маску і тільки зрозумівши, що кохана людина дійсно налаштована бути разом і в радості, і в горі, почнуть потроху розкривати своє справжнє "Я".

Настільки ж талановиті Скорпіони і в помсті. Вирішивши поквитатися з вами, вони можуть місяцями прикидатися вашим кращим другом, збираючи компромат і вибираючи найбільш вдалий момент для удару. Тому зірки не радять ображати представника цього знака Зодіаку.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найбільш брехливих знаків Зодіаку серед чоловіків.