RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Шість знаків Зодіаку зустрінуть справжню любов влітку 2021: астрологи назвали щасливчиків

Астрологи, які раніше розповіли про найбільш імпульсивного представника гороскопу, назвали шість знаків Зодіаку, яким цього літа пощастить зустріти свою любов.

Про це пише marieclaire.ru.

Стрільці

У червні / липні у Стрільців може трапитися кармічна зустріч, або виникне відчуття повної внутрішньої гармонії. По-друге, Стрільці зрозуміють, куди їм варто рухатися далі і на чому фокусуватися в своєму житті.

Близнюки

10 червня Близнюки зіткнуться з доленосними подіями. Зазвичай це пов'язано зі зміною статусу. І жінки, і чоловіки Близнюки можуть познайомитися із супутником життя.

Діви

З 15 травня по 27 липня Діви можуть познайомитися з майбутнім чоловіком і навіть вступити в шлюб. Юпітер - планета успіху і благополуччя, а значить у Дів ця зустріч точно не залишиться непоміченою.

Риби

У Риб літо точно почнеться в якихось неймовірних і доленосних обставин. Влітку 2021 року можуть трапитися знайомства з успішними і турботливими партнерами, які принесуть Рибам не тільки любов, а й достаток грошей.

Леви

В цьому році і чоловіки, і жінки Леви можуть познайомитися з партнером, який буквально переверне їх світ. Зустріч, яка трапиться в липні або серпні, назавжди змінить життя кожного Льва.

Водолії

Цей рік по праву вважається самим доленосним в житті всіх Водоліїв. Червень може принести Водоліям довгоочікувану закоханість. Відзначимо, що Уран, який є головною планетою Водоліїв, в червні 2021 року буде робити аспект любові до Венери.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найбільш брехливих знаків Зодіаку серед чоловіків.