RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Названо чотири щасливчики за знаком Зодіаку - Бог нагороджує їх за труди, а гроші так і липнуть

Астрологи визначили 4 знака Зодіаку, яким найчастіше везе, а доля допомагає вирішити фінансові проблеми, налаштувавшись на хвилю удачі.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті ironworld.

Овен

Представники цього знаку мають впертий характер, а впертим удача посміхається. До вирішення будь-яких проблем вони підходять з оптимізмом, який, безумовно, сприяє удачі. Успіх в фінансах Овнам потрібен, щоб виглядати краще за всіх і справляти належне уявлення на оточуючих.

Рак

Представники цього знаку люблять спокій, гармонію і тишу, але при цьому не нудні, тому що багато займаються самоосвітою. Частина коштів вони нерідко віддають на благодійні потреби, тому небо нагороджує їх за труди, а гроші до них так і липнуть, навіть при укладанні небезпечних, великих угод. Якщо Раки наважаться ризикнути і купити лотерейний квиток, то і тут їм пощастить.

Терези

Представники цього знаку - різнобічні особистості, які люблять перебувати в центрі уваги. Вони розумні й добрі, а до того ж мають прекрасну інтуїцію. Якщо придбали лотерейку, то ймовірно щось відчули і їх чекає виграш.

Водолій

Представники цього знаку не вважають себе азартними людьми, вони начитані й розумні і не стануть витрачати час на дрібниці. Але разом з тим удача ходить за ними по п'ятах, якщо раптом їм подарують лотерейний квиток, то він обов'язково виявиться виграшним.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, кого з представниць зодіакального кола вважають найкрасивішими жінками.