RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо чотири найбільших мрійника за знаком Зодіаку - легко закохуються і втрачають голову

Астрологи назвали чотири наймрійливіших знака Зодіаку, які швидко закохуються, і розповіли про найбільш невпевнених у собі представників гороскопу.

Про це пише Sterlegrad.

Рак

Це дуже емоційні люди - будь-який знак уваги або просто красивий жест змушує їх серце тріпотіти і танути. Раки дуже стрімко і дуже потужно прив'язуються до людини, вважаючи, що це кохання всього життя, а потім страждають від розчарування.

Терези

Позитивні і життєрадісні Терези шукають вічного кохання. Їх легко ввести в оману ненав'язливими компліментами і ввічливою поведінкою. При цьому представники знака дуже вірні люди, які завжди залишаються відданими своєму обранцеві.

Овен

Овен не боїться ризикувати і легко піддається своїм імпульсам. Він готовий йти на край світу за об'єктом своєї пристрасті, що раптово спалахнула. Він швидко захоплюється, втрачає голову і готовий мало не одразу йти під вінець.

Риби

Представники знаку живуть в своєму уявному світі. Вони далекі від реального життя і нерідко можуть приймати просту увагу до себе за кохання. Риби швидко занурюються в ілюзії і малюють у себе в голові райдужні картинки чудесного спільного майбутнього.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найбільш брехливих знаків Зодіаку серед чоловіків.