RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Астрологи назвали п'ять найнебезпечніших днів в червні - може трапитися біда

Астрологи назвали п'ять найскладніших днів в червні, і розповіли, кому з представників гороскопу перший місяць літа принесе удачу та успіх.

Про це пише Daily Horo.

10 червня - сонячне затемнення

День кільцеподібного сонячного затемнення, коли Місяць повністю увійде в сонячний диск, але зниження сонячної активності не відбудеться через велику віддаленість супутника від нашої планети. Цей день буде відрізнятися непередбачуваністю - в будь-який момент може статися щось, що загрожує великими проблемами в майбутньому. Затемнення відбуватиметься під егідою Близнюків і торкнеться сфери спілкування, дружби і кохання. Астрологи радять 10 червня уникати нових знайомств і називають цей день одним з найнебезпечніших днів літа.

20 червня - початок ретроградного руху Юпітера

20 числа Юпітер розгорнеться і почне рухатися в зворотному напрямку. Закінчиться ретроградний рух планети лише 18 жовтня. Це буде непростий період, але 20 червня важливо бути особливо обережними. У свідомості людей можуть з'являтися вірусні думки, які з часом переростуть в потужні страхи і невпевненість. Астрологи радять гнати подібні думки геть і спиратися на факти.

24 червня - суперповня в Стрільці

Третій місяць поспіль Повня стає суперповнею через максимальне наближення Місяця до Землі. Це буде остання суперповня 2021 року. Місяць знову буде в Стрільці, тому можна очікувати повторення подій минулої повні. Так як саме в цей місячний день було повне затемнення Місяця, 24 числа можуть проявитися найголовніші негативні наслідки прийнятих в період затемнення рішень.

25 червня - початок ретроградного руху Нептуна

У цей день планета розгорнеться і стане ретроградною. У такому стані вона пробуде до 1 грудня. 25 червня може стати не найприємнішим днем: багато людей відчують наплив неприємних думок. Важливо уникати агресії і байдужості зі свого боку. Астрологи радять не порушувати в цей день правил дорожнього руху і намагатися виконувати дані раніше обіцянки. Доречним буде також шукати підтримки у близьких.

27 червня - перехід Венери в Знак Лева

Венера погано переносить вплив стихії Вогню. Тому її перехід в вогняний Знак Лева вкрай негативно позначиться на енергетиці людей і на їх здатності правильно приймати рішення. 27 червня по можливості краще зовсім відмовитися від роботи, тим більше, що це буде неділя. Тих, хто змушений буде працювати, можуть чекати неприємності.

Як розповідав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, які можуть раптово розбагатіти в червні - на них чекає успіх на роботі і підвищення.