RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Три знаки Зодіаку раптово розбагатіють в червні - на них чекає успіх на роботі і підвищення

Астрологи не тільки назвали головних щасливчиків літа, що наближається, але і розповіли, які три знаки Зодіаку будуть особливо успішні в фінансових справах в червні.

Про це пише God Dog.

Овен

У червні представники знака будуть сповнені енергії, що позитивно відіб'ється на їх роботі і добробуті. До того ж зірки забезпечать позитивний період в сфері грошей і всіх справ, що їх стосуються. Овен освоїть нові знання і вміння, що теж збільшить дохід. Можливості заробити більше будуть випадати йому на кожному кроці.

Терези

Перший місяць літа наповнить представників знака необхідною рішучістю і вони зуміють втілити це в конкретний прибуток. Зірки радять вибрати той шлях, який буде найнадійнішим, а не намагатися натомість отримати швидкі результати. Багато проектів, які будуть розпочаті у червні, принесуть значний прибуток.

Водолій

Амбіційність Водолія в червні принесе позитивні результати - вони будуть з успіхом братися за нове і пробувати себе в незвичних сферах. Астрологи радять представникам знака проявити не тільки рішучість, а й наполегливість, і тоді, поліпшення фінансового становища не змусить на себе довго чекати.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали улюблену їжу для кожного знака Зодіаку.