RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

30 червня

Всі новини

Будьте готові до зрад - астрологи склали список найневірніших чоловіків за знаком Зодіаку

Астрологи назвали чоловіків за знаком Зодіаку, які не схильні зберігати вірність своїм обраницям і розповіли про найбільш нахабного представника гороскопу.

Про це пише Liter.

Стрілець

Чоловіки, народжені під цим знаком, бояться навіть розмов про шлюб, їм нелегко проміняти свою незалежність на узи шлюбу і зобов'язання. Їх стихія - галасливі компанії і веселі пригоди.

Водолій

Представники знака понад усе цінують свою свободу і особистий простір. Вони дуже складно пристосовуються до обмежень сімейного життя. В якості "компенсації" можуть затримуватися на роботі.

Лев

Ці чоловіки дуже егоїстичні, "нарцис" - їх друге ім'я. Вони завжди будуть любити себе, та й ще вимагати того ж від інших. Обраницям Львів варто приготуватися до задоволення їх примх.

Тілець

Ці чоловіки відрізняються схильністю до розрахунку і безсердечністю. Тільці не тільки не вимагають від себе багато в стосунках, вони ще без сумнівів і жалю готові розірвати всі контакти з партнерами, якщо вони перестають їх тішити.

Близнюки

Близнюки - природжені "ловеласи". Їх обраницям потрібно заздалегідь змиритися з періодичними зрадами. Представники знака обожнюють веселощі і галасливі вечірки і іноді просто не в змозі тримати себе в руках.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найупертіші знаки Зодіаку.