RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 липня

2 липня

Всі новини

Названо найбільш нахабний знак Зодіаку - йде напролом і завжди добивається свого

Астрологи назвали найбільш нахабний знак Зодіаку, представники якого не вважають за потрібне враховувати почуття інших, і розповіли про найчеснішого представника гороскопу.

Про це пише "Рамблер".

Найбільш безпринципним знаком Зодіаку вважається Тілець. Він вважає, що непереборних перешкод не існує. Зовні представник знака виглядає спокійним, але, якщо щось виходить з-під контролю, він не тільки реагує агресивно, але і йде напролом.

Ці люди звикли диктувати свої умови і від цього принципу відступають вкрай рідко - лише в разі, якщо сильно закохані або займають найнижчу посаду. Він звик отримувати своє і неважливо, як це сприймуть оточуючі.

Більш того, прямолінійність Тільця проявляється і в його особистому житті: якщо він хоче домогтися чиєїсь прихильності, його натиск буде неймовірний. Якщо ж любов пройшла, він скаже про це прямо, не шкодуючи почуттів партнера.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали максимально нещирий знак Зодіаку, представники якого можуть створити собі "маску", за якою будуть ховатися роками.