RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Місячне затемнення і Супермісяць: чого слід остерігатися 26 травня

У травні очікується молодик і з'єднання трьох планет у Тельці, а також повне місячне затемнення в Стрільці. Суперлуніе 2021 року відбудеться 26 травня і супроводжуватиметься повним місячним затемненням.

Про це пише mixnews.

Астрологи рекомендують звертати особливу увагу на дні найбільшої місячної активності, бо вони часто приносять неприємності. У день травневого повного місяця 26 травня відбудеться відразу три події, які зроблять його найнебезпечнішим за всю цю весну.

Крім Супермісяць очікується ще і повне місячне затемнення. Відзначається, що Місяць залишиться видимим, але забарвиться в червоний колір.

Супермісяць посилить вплив супутника на Землю на 10-15%. Слід подвоїти обережність через те, що воно буде негативним. Затемнення, яке теж відбудеться в цей день, на думку астрологів може перешкодити сприятливому завершенню весни.

Слід побоюватися людей, оскільки 26 травня стане часом розквіту хитрунів і маніпуляторів, токсичних особистостей. Тримайте свої плани в секреті. Крім того, рекомендується користуватися захистом амулетів.

Ще наші предки помічали, що Багровий Місяць несе небезпеку у вигляді аварій та інших неприємностей, пробуджує незрозумілу тривогу і страх.

Відзначається, що вплив Місяця не обмежується одним днем. Період до початку другої декади 10 червня астрологи вважають невдалим для будь-яких довгострокових починань. В цей час буде складно зберігати ясність мислення і взаєморозуміння.

Крім того, повний місяць посприяє помилкам сприйняття, неправильним оцінкам і розбіжностям. Не слід довіряти обіцянкам - плани можуть відправитися під укіс. Не варто укладати великі угоди та здійснювати покупки, краще зайнятися творчістю.

Раніше астрологи склали список найбільш невірних чоловіків за знаком Зодіаку.