RU  UA  EN

Вівторок, 4 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 червня

Всі новини

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, під якими народжуються довгожителі

Астрологи розповіли, представники яких знаків Зодіаку часто стають довгожителями і назвали найбільш позитивних представників гороскопу.

Про це пише Rsute.

Овен

Довгожительству Овна сприяє те, що він краще за інших пристосовується до нових умов і будь-яких обставин, а також справляється зі справами різної складності. Крім того, ці люди не картають себе за помилки і не нервують з цього приводу. Представники знака, незалежно від статі, в середньому живуть близько 80-90 років.

Тілець

Тільці наділені великим потенціалом життєвої енергії, якої цілком може вистачити більш ніж на 80 років щасливого існування. Ці люди відрізняються ретельністю, терпінням і витривалістю. Більш того, Тільці не відчувають "вікового гніту" - для них існує своя принадність у будь-якому віці і вони не перестають радіти життю.

Діва

Діва дуже акуратна і педантична, все життя ці люди стежать за своїм здоров'ям і дотримуються здорового способу життя. Це дає їм можливість жити до 85 років і довше. Представники знаку схильні ретельно продумувати свої дії перед тим, як їх здійснити, від чого і ризик нещасних випадків зменшується в рази.

Близнюки

Серед Близнюків довгожительством можуть похвалитися швидше жінки - вони живуть більше 85 років. Секрет цього в тому, що вони не перестають вірити в світле майбутнє навіть тоді, коли причин для цього практично не залишилося. Жінки-Близнюки також оптимістично рухаються до мети, не думаючи про те, що щось може піти не так.

Рак

Жінки цього знака зодіаку живуть на 3-5 років довше, ніж чоловіки. Однак і вони мають всі шанси подолати 70-річний рубіж. Їх життєвий шлях може скоротити хіба що зайва емоційність - вони постійно піддаються стресам, які приймають близько до серця, що, звичайно ж, негативно відбивається на здоров'ї представників цього знака.

Як писав "Апостроф, раніше астрологи назвали три найбільш балакучих знака Зодіаку.