RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

Всі новини

Названо 12 ідеальних пар по знаку Зодіаку - будуть щасливі разом все життя

Астрологи, що назвали найбільш мстиві знаки Зодіаку, назвали найбільш ідеальні пари за знаком Зодіаку.

Про це пише "Космополітен".

Овен і Водолій

Представники стихії Повітря відмінно поєднуються з представниками стихії Вогню. І пара Овна і Водолія - не виняток. Вони обидва спрямовані до свободи, нових вражень, знахідкам і подорожам. Запал таких коханців не згасне з роками.

Овен і Стрілець

Овен і Стрілець завжди знаходяться на одній хвилі, що називається, захоплені одне одним і спілкуються легко, розуміючи все з півслова. Хтось може називати їх союз занадто гучним, але їм дуже добре разом.

Телець і Рак

Відносини Тельця і Рака збудовані дуже тонко. Вони уважні до дрібниць, ощадливі у відносинах і ніжні. У цій парі практично не виникає розбіжностей.

Телець і Козеріг

В основі цього союзу лежать сильна пристрасть, емоційність. Нехай вони не дуже романтичні, але зате цілком захоплені своїм партнером, відмінно його відчувають, вірні і поділяють захоплення один одного.

Телець і Діва

Це дуже зважений союз. Вони можуть здатися нудними і позбавленими пристрасті людьми. Але це лише тому, що і той і інший не звикли демонструвати свої почуття на публіці. Насправді їх союз - ретельно спланований, Телець і Діва - бездоганна пара.

Близнюки і Терези

Близнюки і Терези набагато вище ставлять психологічні аспекти спілкування і інтелект свого партнера. Вони обидва прекрасні ерудити, можуть вести жваві бесіди, занурюючись все глибше і глибше в найскладніші теми.

Близнюки і Водолій

Їм цікаво спільно відкривати для себе щось нове про цей світ. Вони не бояться експериментувати і всіляко підтримують один одного в будь-яких починаннях.

Рак і Скорпіон

Це дуже емоційний союз. Скорпіон дбайливо ставиться до тендітної і вразливої природи Рака, а той, у свою чергу, поважає сильну пристрасть Скорпіона. Вони об'єднуються на найглибших рівнях.

Рак і Риби

Чоловік і дружина в таких союзах стають дуже схожими один на одного, дотримуються єдиних думок з різних питань і в цілому живуть на одній хвилі. "Душа в душу" - це фраза про Рака і Рибу.

Лев і Стрілець

Ця пара друзів і спільників, але не однодумців. У кожного з них є свої інтереси, але обидва живлять глибоку повагу до життя і захопленням свого партнера.

Водолій і Терези

Терези і Водолії - люди, які здатні захоплюватися самими незвичайними питаннями, а спільне дослідження приносить їм ні з чим не порівнянне задоволення. Вони врівноважують сили, згладжують конфлікти, намагаються уникнути зайвої емоційності, а тому їх серця легко і невимушено стукають в унісон.

Риби і Скорпіон

Їх зв'язок настільки глибокий, що часто не потрібні навіть слова - досить лише інтуїції, щоб зрозуміти, чого бажає партнер. Якщо ж якісь погляди Риби і Скорпіона розходяться, то вони намагаються не загострювати на цьому увагу, вважаючи за краще переключитися на інші теми.

Раніше ми назвали шість дітей по знаку Зодіаку з найскладнішим характером. Їхнім батькам доведеться "попітніти".