RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Названо шість дітей по знаку Зодіаку з найскладнішим характером - батькам доведеться "попітніти"

Астрологи, які раніше розповіли про найбільш чесного представника гороскопу, назвали найбільш неслухняних дітей по знаку Зодіаку.

Про це пише alice-journal.ru.

Телець

Ви зіткнетеся з цим упертюхом, у якого на все і завжди є своя власна думка. Телець оспорює вимоги батьків, обожнює сперечатися і не проти стати в позу. Крім того, представлений знак Зодіаку по натурі лідер і запросто може надихнути інших дітей на бунт.

Овен

Овни, що маленькі, що великі дуже вперті. Їм нудно сидіти за шкільною партою. Вони намагаються все осягнути власним досвідом, набиваючи гулі, розбиваючи коліна.

Близнюки

Це дуже товариські малюки. Увести Близнюка з дитячого майданчика практично неможливо, у нього завжди гра в самому розпалі і через це будуть скандали і істерики.

Водолій

Вони не бачать перешкод на шляху до своєї мети, тому краще їм не заважати збирати гоночний автомобіль з тенісних м'ячиків, а просто допомогти. Утримати Водоліїв вийде тільки через дружні стосунки.

Скорпіон

Скорпіон не потерпить вторгнення в свій внутрішній світ, крім того, цей знак Зодіаку дуже вразливий і навіть злопам'ятний. Скорпіон рідко бунтує в відкриту.

Стрілець

Він не може ні на чому зосередитися більше 5 хвилин. Будь-які заборони чи слова про те, як і що йому потрібно робити, він зустрічає контратакою.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найскладніших днів в червні.