RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Мессінг пророкував "особливу" долю п'яти знакам Зодіаку - на трьох з них в червні чекає грошовий дощ

Відомий провидець минулого століття Вольф Мессінг вважав особливими п'ять знаків Зодіаку, кожен з них наділений унікальними здібностями, а три з них в червні зможуть значно поліпшити своє матеріальне становище.

Як пише sb.by, Мессінг вважав унікальними людей, народженими під знаками Рака, Діви, Терезів, Водолія і Стрільця.

Рак, на його думку, наділений даром любити і бути коханим, Діва - високою упевненістю в собі і працьовитістю, а Терези захищає від невдач особлива енергія сумніву. Унікальність Водолія у володінні свободою мислення і неймовірною спостережливістю. Стрільці сильні своєю переконаністю у власних силах і рішучістю.

У червні на трьох з них чекає фінансовий успіх. Йдеться про Рака, Терези, Стрільця, повідомляє Аstrohelper.

Рак

У червні можливість заробити чекатиме Рака на кожному кроці. Представники знаку нарешті зможуть розслабитися і витрачати гроші, які будуть самі йти в руки, на свої бажання. Астрологи радять бути обережними з обіцянками малознайомих людей.

Терези

Ті, хто не буде піддаватися спокусам, зможе розібратися зі своїми фінансовими труднощами. Матеріальне становище налагодитися, але не виключені також і незаплановані покупки і витрати. Астрологи радять виважено підходити до витрат.

Стрілець

Хоча для цього і доведеться докласти чимало зусиль, але добробут Стрільця в червні виросте, для цього буде багато можливостей. При цьому Стрільцеві важливо не стільки виявити мистецтво заробляти, скільки помірність у витратах. Доречним буде пошук додаткових джерел доходу.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які прийдешнім літом будуть обласкані Фортуною.