RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

День приємного спілкування і відпочинку: гороскоп для всіх знаків на 29 травня

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків зодіаку на суботу, 29 травня, передбачивши хороший день для спілкування і відпочинку.

Відповідний астрологічний прогноз опубліковано на сайті slovofraza.

Овен

Вдало пройде спілкування з партнерами, вдасться вирішити особисті проблеми. Вірогідні приємні новини, пов'язані з близькими, успіхи в любовних справах. Цього дня корисні фізичні навантаження, можна веселитися і подорожувати.

Телець

Звернення до начальства, в громадські організації або судово-правові установи принесуть свій результат, посилена в цей день інтуїція, обачність і коректність допоможуть налагодити взаєморозуміння з чиновниками, може з'явиться шанс просунутися службовими сходами.

Близнюки

Цього дня бажано не ризикувати і не піддаватися азарту, випадкова удача буде виключена, а успіх принесуть продумані дії. У будь-якій ситуації в цей день краще розраховувати тільки на себе, допомога з боку може запізнитися.

Рак

На роботі можуть з'явиться справи, які дозволять проявити себе з кращого боку, особливо якщо сфера праці має відношення до підприємницької або фінансової діяльності. Активність і діловитість будуть відзначені начальством і колегами. На дозвіллі можна зайнятися творчістю.

Лев

Цього дня може виникнути необхідність відстоювати свох принципи і займатися самозахистом. Проблеми можливі в сімейних відносинах або з партнером. Уникнути неприємностей і обійти пастки недоброзичливців допоможе розсудливість.

Діва

Цього дня можлива зустріч, яка з часом закінчиться шлюбом, спілкування буде проходити легко і тактовно, зросте привабливість для протилежної статі. Однак, слід проявити обережність у фізичній активності - підвищена ймовірність травм.

Терези

Незважаючи на вашу зрослу діловитість, фінансове становище не дуже зміниться, однак винагороду за працю не змусить себе чекати. Коло знайомих цього дня можуть поповнити люди, з якими будуть налагоджені дуже тривалі та плідні стосунки.

Скорпіон

Цього дня добре пройде аналіз минулих вчинків і довгострокове планування. Можливо прийде несподівана звістка, яке ускладнить стосунки з близькими, а також вірогідні несподіване отримання прибутку, знахідка цінної речі або виграш.

Стрілець

Цього дня не слід квапити події і вирішувати важливі справи і проблеми, доведеться узгоджувати бажане з дійсним. Бажано уникати перевтоми, яке може вкрай несприятливо позначитися на здоров'ї.

Козеріг

Цього дня можна захоплюючу подорож або несподіване знайомство, вдало пройде вирішення матеріальних проблем. Потрібно уникати суворості і підвищеного тону в спілкуванні з близькими, особливо дітьми.

Водолій

Цього дня життєвий тонус буде знижений, існує небезпека бути обдуреним або понести істотні фінансові втрати. Бажано уникати скупчення людей і не відвідувати громадських місць.

Риби

Цього дня потрібно стримати честолюбні устремління і активність, яка може виявитися руйнівною. Під впливом зарозумілості або ексцентричності можна зробити необачний вчинок.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, представників яких відрізняє особлива цілеспрямованість, яка межує з нахабством.