RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Названо п'ять найбільш нахабних знаків Зодіаку - не зупиняться ні перед чим і підуть по головах

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представників яких вирізняє особлива цілеспрямованість, яка межує з нахабством. Їх надмірна напористість викликає в оточуючих роздратування, але служить їм "другим щастям".

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Еdieta.

Водолій

У представників цього знаку нахабство проявляється через підвищену емоційність і нестриманість. Ця риса характеру допомагає їм вирішити свої проблеми з фінансами і роботою, а також позбутися від непотрібних складнощів в спілкуванні з друзями і близькими. Таку безцеремонність їм зазвичай прощають, оскільки вони відкриті в спілкуванні і харизматичні.

Скорпіон

Представники цього знаку впевнені, що їхні справи, інтереси і проблеми є найважливішими, при цьому мають властивість випрошувати те, що їм потрібно. Вони настільки напористі і нахабні, що можуть пробити дорогу в світле майбутнє не тільки для себе, але і для своїх близьких.

Телець

Представників цього знаку вирізняє здатність поставити незручне питання, дати непотрібну пораду або оцінку, розпитувати про інтимні подробиці життя інших людей, їхній фінансовий стан. Особлива нахабність проявляється в тому, що чужі таємниці вони запросто розкажуть стороннім. Якщо з цього приводу їм зробити зауваження, то вони можуть образитися, щиро вважаючи, що чинять так, як краще.

Стрілець

Представники цього знаку ніколи не стоять в чергах, вміють вибити знижки або випросити премію. На святкуваннях вони з'являються без подарунка і запрошення, під час візиту в гості можуть запросто перевірити не тільки холодильник, а й полиці в шафах. Справа в тому, що їм подобається маніпулювати людьми і нахабну поведінку вони часто використовують, як індикатор витримки.

Діва

Представники цього знаку готові йти напролом, щоб домогтися бажаного. Недолік талантів і надлишок амбіцій часто пробуджує в них супернахабність. Ще одним проявом нахабства може бути гучна і зухвала похвальба досягненнями, до яких вони не надто причетні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найскладніших днів в червні.