RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку знайдуть справжнє щастя в червні - здійсняться найзаповітніші мрії

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, для яких червень буде складатися вдало в усіх відношеннях, і розповіли, хто з представників гороскопу в перший місяць літа зустріне кохання.

Пророцтва на червень астролога Павла Глоби опублікував ресурс "Слова і фрази".

Тілець

Червень може стати для Тільця часом виконання заповітних мрій. Астролог радить їм ставити цілі і планомірно рухатися на шляху їх досягнення. Важливо також не покладатися на домисли, а тільки на факти. Інтуїція в перший місяць літа може підвести Тільця.

Рак

У Раків часом здійснення мрій буде кінець місяця. З дня літнього сонцестояння, 21 червня, удача буде на їхньому боці. Ті представники знака, які перебувають у стосунках, зможуть відкрити нові грані кохання, а самотні - зустріти свою долю.

Лев

Успіх в кар'єрі і роботі в червні забезпечений тим Левам, які вірять в свої сили. Ті, хто впаде в зайву самокритику, можуть втратити удачу. Разом з тим, важливо оцінювати свої сили реалістично і вибирати правильний напрямок докладання зусиль.

Діва

Оптимальний момент для звільнення від зайвого, наприклад, шкідливих звичок. Робота над собою буде плідною і допоможе представникам знака істотно поліпшити своє життя. За цим прийде успіх, а він, у свою чергу, може спровокувати активізацію недоброзичливців.

Козеріг

Представники знаку відчують необхідність кардинальних змін. Астролог радить їм не звертати уваги на чужі слова і думки. Ідеальний момент для зміни обстановки і подорожей. Нові емоції зроблять Козерога відкритішим і щасливішим.

Як писав "Апостроф", астрологи назвали чотири знака Зодіаку, яким в червні випаде шанс поліпшити своє матеріальне становище.