RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Названо п'ять найвідповідальніших знаків Зодіаку - ніколи не підведуть і завжди прийдуть на допомогу

Астрологи назвали знаки Зодіаку, під якими народжуються найбільш чуйні люди, завжди готові прийти на виручку.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Яндекс. Дзен".

Діва

Представники цього знаку вважаються найсерйознішими і найбільш відповідальними, невиконана обіцянка викликає у них почуття провини. За старанність і креативність у виконанні доручень їх завжди цінує керівництво.

Козеріг

Представники цього знаку також відрізняються надійністю і відповідальністю. Вони виконують обіцянки і завжди доводять справу до кінця. Тому перед прийняттям рішення намагаються до дрібниць проаналізувати ситуацію.

Телець

Представники цього знаку виявляють відповідальність не тільки в службових питаннях, але і в сімейному житті, вони є найбільш відповідальними батьками. Якщо не встигають вчасно виконати обіцяне - завжди знайдуть можливість про це попередити.

Скорпіон

Представники цього знаку люблять все навколо контролювати, при цьому вони проявляють не тільки інтелект, але і чуттєвість. Вони вимагають, щоб інші виконували свої обіцянки, так само, як це роблять вони.

Водолій

Представники цього знаку дуже емоційні натури, але при цьому доброзичливі і повні сюрпризів. Порив ентузіазму може викликати у них багато обіцянок, не всі з яких вдасться виконати, але те, що зроблено, буде на вищому рівні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи визначили головних жаднюг і скнар зодіакального кола.