RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Шість знаків Зодіаку ніколи не підуть на зраду - вірні своїй половинці завжди

Астрологи, які раніше назвали шість найвелелюбніших представників зодіакального кола, визначили шість найвірніших знаків Зодіаку. Ці люди просто не здатні на зраду і обман.

Про це пише портал "Яндекс. Дзен".

Скорпіон

Представника цього знаку називають найбільш вірним знаком Зодіаку. Скорпіон відданий і вірний у стосунках у парі і буде поруч зі своїм партнером завжди. Якщо обранець Скорпіона зможе завоювати їхню довіру, вона буде у нього постійно. Він стане для свого обранця і другом, і захисником, і вчителем.

І хоча відносини не є сильною стороною Скорпіонів, оскільки вони інколи втрачають самовладання через дрібниці, їм знадобиться багато часу, щоб навчитися довіряти комусь: ці люди дуже ревниві.

Рак

На відміну від Скорпіона Раки насолоджуються своєю відданістю партнеру. У стосунках представники цього знаку завжди будуть на боці свого обранця: і в горі, і в радості. У рейтингу найвірніших знаків Зодіаку Раки посідають друге місце після Скорпіонів тільки тому, що після завершення стосунків вони не будуть підтримувати контакт зі своїм колишнім. Також Раки мають ще одну погану рису - вони схильні до пліток.

Лев

У стосунках з протилежною статтю Лева часто звинувачують в тому, що він егоїстичний. Причиною цьому є те, що Левам подобається перебувати в центрі уваги. Однак це зовсім не стосується любовних стосунків - там Лев зовсім інший. Закоханий Лев готовий поділитися всією своєю увагою з людиною, яку любить. Якщо ж хтось наважиться образити кохану людину Лева, він не побоїться показати свої кігті.

Телець

Телець буде вірним і відданий стільки часу, скільки триватимуть його стосунки. Цей знак Зодіаку не буде обманювати партнера, навіть в найсміливіших мріях. Представники цього знаку будуть використовувати кожну секунду свого вільного часу, щоб провести його зі своєю половинкою.

Негативна риса Тельців - їхні ревнощі. Навіть якщо вони будуть вірними і ніколи не будуть обманювати, через ревнощі Тельці можуть звинуватити свого партнера в зраді.

Терези

Зірки наділили Терезів усім, щоб бути відданим своєму партнеру: вічна любов закладена у них природою. Вони здатні любити і залишатися відданими. Найбільша проблема Терезів - це їхня нерішучість, яка завжди стоїть на шляху: представникам цього знаку важко з'ясувати, що потрібно коханій людині.

Близнюки

Якщо Близнюки дійсно когось полюблять, вони можуть залишаться відданими до кінця. Для них важливо, щоб їхній партнер їх надихав. Однак, Близнюки мають особливу репутацію: людям не довіряють настільки ж легко через їхню поверховість і лукавство. Вони змінюють свою думку дуже швидко і без особливої причини, що не надто подобається партнерам.

Як писав "Апостроф", вчені Гарвардського університету провели ряд статистичних досліджень, які допомогли визначити найбільш нещасні знаки Зодіаку.