RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Названо три найнещасніші знаки Зодіаку - їх все життя переслідує біда

Вчені Гарвардського університету провели низку статистичних досліджень, які допомогли визначити найбільш нещасні знаки Зодіаку, а найуспішнішим представником гороскопу є Тілець.

Про це пише "Клубер".

Третє місце - Діва

Діва завжди напружена, зосереджена і несе непомірний тягар відповідальності, яку сама на себе звалює. Представникам знака близька роль жертв і великомучеників, яку вони можуть грати все життя. Діва дуже організована і працьовита і може багато чого досягти в житті, але ніщо не дістається їй просто так.

Друге місце - Рак

Ці люди рідко відчувають себе щасливими, їх підвищена недовірливість постійно псує їм життя і створює проблеми. Рак сповнений сумнівів в собі і часто опиняється на других ролях, від чого страждає в глибині душі. Крім того, представники знака часто виявляються в полоні шкідливих звичок, від яких не в змозі позбутися.

Перше місце - Риби

За результатом опитування понад 10 тисяч людей, найнещасливішими почуваються Риби. Вони занурені в себе і схильні до самокритики. Представники знака вкрай не впевнені в собі і потребують когось, хто постійно буде їх підтримувати і підбадьорювати. Однак через особливий внутрішній світ, Рибам рідко вдається по-справжньому з кимось зблизитися.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які народилися під щасливою зіркою.