RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

П'яти знакам Зодіаку літо принесе щастя і грандіозний успіх - стануть улюбленцями фортуни

Астрологи назвали п'ять знаків зодіакального кола, які стануть щасливчиками цього літа. Зірки будуть допомагати Рибам, Левам, Терезам, Скорпіонам і Овнам.

Про це пише rsute.

Риби

Успіх супроводжуватиме представників цього знаку у всіх сферах життя. Нові бізнес-проекти обіцяють принести гарний прибуток. Зірки допоможуть відносинам стати більш гармонійними, а косметологу - поліпшити вашу зовнішність. Не бійтеся мріяти - і ваші бажання здійсняться!

Лев

Астрологи обіцяють Левам іскрометний роман, який може перерости в надійні та тривалі відносини. Також представників цього знака очікують успіхи у фінансовій сфері.

Терези

Народжені під сузір'ям Терезів, цього літа просто приречені на успіх. Приклавши зовсім небагато зусиль, вони доб'ються значних результатів у фінансовій сфері та навіть встигнуть відпочити на морському узбережжі.

Скорпіон

Астрологи пророкують Скорпіонам свято душі - їх порадують приємні новини від рідних і близьких. Нове захоплення несподівано принесе істотний прибуток і може стати постійним джерелом доходу.

Овен

Представникам цього знаку зірки нададуть вікно можливостей, але і самим Овнам доведеться докласти зусиль, щоб не розтратити їх прихильність. Будьте уважні - у ваше життя може увійти справжнє щастя.

Раніше ми назвали п'ять найбільш "слизьких" знаків Зодіаку, які готові на будь-які підлості.