RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Не найкращий день: гороскоп на 6 червня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи, які попереджали чотирьох знаків Зодіаку про важкі випробування в червні 2021 року, розповіли що чекає всіх знаків 6 червня.

Про це повідомляє портал "Слова і фрази".

Овен

День обіцяє бути успішним для творчості та самовираження, але при цьому бажано уникати фізичних навантажень, а також краще уникати роботи в колективах, якщо це можливо, а попрацювати одному. Також 6 червня відмінний день для романтики.

Телець

Тельцям потрібно бути готовим до важкого дня, тому що проблеми доведеться вирішувати за допомогою компромісу між бажаннями і боргом. Астрологи радять не зривати свій гнів на дітях.

Близнюки

У неділю краще розслабитися і не створювати паніку. Велике фізичне навантаження може погано позначитися в подальшому на здоров'ї.

Рак

Раки можуть випадково помилитися під час роботи або бути занадто різкими з оточуючими в цей день. Намагатися зберігати спокій, тримати себе в руках.

Лев

Леви можуть видихнути - день для них буде успішним: ризики будуть виправдані, поїздки вдалими, а зустрічі цікавими. Крім того, можливо в цей день закрутиться новий роман або відновляться старі відносини. Якщо правильно розподілити час і сили, то це допоможе досягти цілей вже дуже скоро.

Діва

А ось Діви можуть зіткнутися з обманом в цей день в будь-якій формі. Ризики - протипоказані. Може статися серйозний недогляд в роботі, що негативно позначиться на авторитеті. Намагатися зберігати спокій і не піддаватися паніці.

Терези

Терези можуть зазнати невдачі в спілкуванні сьогодні, будь то кохана людина або ж стороння. Ні в якому разі не можна гадати.

Скорпіон

Всі плани можуть накритися мідним тазом в цей день. Краще присвятити цей день теорії: проаналізувати свої успіхи і невдачі. Радять довіряти інтуїції.

Стрілець

Стрільців сьогодні очікує успіх при зверненні в державні установи або громадські організації. Може бути підвищення на роботі або ж нові пропозиції, які покращать фінансове становище.

Козеріг

Козерогам краще сьогодні не йти на поводу спокус і обмежити свої контакти по можливості. Можуть бути фінансові втрати, погане самопочуття.

Водолій

Можуть бути конфлікти в стосунках, так що астрологи радять уникати сварок, намагатися згладжувати кути. Допущені помилки буде дуже важко виправити в подальшому.

Риби

Риб чекає приємна новина або пропозицію по роботі, що збільшить дохід.

Нагадаємо, астрологи назвали чотири знака Зодіаку, яким в червні випаде шанс поліпшити своє матеріальне становище.