RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Червень 2021 стане важким випробуванням для чотирьох знаків Зодіаку - доведеться попітніти

Відомий астролог Павло Глоба, який раніше назвав головних щасливчиків червня серед знаків Зодіаку, назвав представників зодіакального кола, яких в червні чекають важкі часи - в боротьбі за місце під сонцем їм доведеться потрудитися.

Про це пише портал "Слова і фрази".

Близнюки

Представникам даного знаку Зодіаку в перший місяць літа доведеться попітніти - щоб владнати всі справи, ці люди витратять чимало енергії на роботі. Зірки радять Близнюкам в червні зайнятися зміцненням свого здоров'я. Не надто вдалим буде цей місяць і у сфері особистих стосунків, але Близнюки зможуть з легкістю нормалізувати відносини.

Скорпіон

Червень випробовуватиме Скорпіонів на міцність в емоційному плані - представники цього знаку Зодіаку в цьому місяці можуть надокучати погані сни. Прогноз астролога радить не брати все це близько до серця: з часом погані думки і страхи підуть.

Стрілець

У перший місяць літа Стрільців може здолати нездужання і втома, що виб'є їх з колії. Павло Глоба закликав представників знаку зосередитися на спілкуванні з позитивними людьми, які зможуть підвищити настрій і продуктивність.

Водолій

Представники знаку Водолія у червні можуть зіткнутися з ворогами і недоброзичливцями, а заздрісники не даватимуть їм спокою. Гороскоп для Водолія рекомендує їм звести до нуля спілкування з такими особистостями.

Як писав "Апостроф", астрологи назвали чотири знака Зодіаку, яким в червні випаде шанс поліпшити своє матеріальне становище.