RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Названо п'ять найбільш спокусливих жінок за знаком Зодіаку - зводять всіх з розуму

Астрологи склали список найчарівніших жінок за знаком Зодіаку.

Найпалкіші коханець і коханка за знаком Зодіаку

Про це повідомляє видання Your Tango .

Водолій

Водолії приваблюють не тільки зовнішньою, але й внутрішньою красою. Вони поводяться незалежно, завжди залишаються самими собою, що дозволяє представницям цього знаку світитися від радості. Водолії часто не вписуються в журнальні стандарти краси. Не дивлячись на зайві кілограми, вони виглядають дуже спокусливо і зводять чоловіків з розуму.

Водолії уважно стежать за своєю ідеальною шкірою. Народжені під цим знаком дуже вимогливі у відносинах, можуть бути зарозумілими.

Терези

Терези за шкалою краси розташувалися поруч з Водоліями. Вони володіють тонким смаком, артистичні і вміло маніпулюють своїми шанувальниками. Незважаючи на багато недоліків в характері, представницям цього знаку прощають багато що завдяки чудовій красі. Водоліїв одержимість своєю красою змушує постійно підтримувати себе в формі і вдосконалювати зовнішній вигляд - переробляти ніс, колоти ботокс, робити ліпосакцію. Дівчата-Терези володіють ідеальною фігурою, витонченими руками і виразним обличчям.

Діва

Діви володіють невинної красою і світяться зсередини подібно Водоліям, хоч і не так яскраво. Діви вміють так піднести себе, що чоловік буде точно впевнений, що поруч з ним справжня богиня і їм пощастило опинитися поруч з нею. Вони дуже уважно стежать за зовнішнім виглядом, підтримують у формі фігуру, а також володіють відмінним смаком. Діви при цьому здатні не тільки привернути увагу своєю красою, а й утримати її.

Близнюки

Вроджене почуття стилю дозволяє Близнюкам доводити свій і без того чарівний вид до досконалості. При цьому вони намагаються залишитися ні на кого не схожими. Близнюкам властива життєрадісність і усміхненість. Представниці цього знаку досить поверхневі. Цей недолік доводиться приховувати. Цю важливу задачу виконує бездоганна зовнішність. У дівчат-Близнюків може дуже швидко змінюватися настрій і ця непередбачуваність призводить до того, що за ними неможливо встежити.

Телець

Поєднання марнославства і нальоту романтики робить Тельців одним з найпривабливіших знаків. Володіючи сліпучою красою неможливо втриматися перед тим, щоб стати ще більш бездоганною і неперевершеною. У дівчатах-Тельців насамперед привертає увагу їх показна м'якість і потужна особиста чарівність. Чоловіків швидко підкуповує така суміш, і тільки вже закохавшись вони починають розуміти, що за зовнішньою покірністю ховається залізний характер і нерви. При цьому своїх коханих продовжують абсолютно справедливо вважати ніжними і пухнастими, бо дівчата-Тельці створюють навколо себе затишок і ніколи першими не затіють сварку.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали назвали шість знаків Зодіаку, які люблять "крутити" курортні романи.